≡ Meniu

Corsair Force LS 60GB CSSD-F60GBLS, SSD ieftin

Corsair Force Seria LS de 60GB e recomandarea mea pentru cei care vor un SSD rapid și care să poată țină sistemul de operare și Program Files. Are suport Sata 3, dar va funcționa pe PC-uri care au Sata 1 ori 2. Fiind disponibil în variante de 60, 120 și 240 de giga o să ai din ce alege.
O componentă precum aceasta îți va face PC-ul foarte rapid deoarece are un timp de răspuns mult mai mic decât al unui HDD, iar vitezele sunt SF (560 mega la citire și 535 la scriere).

Corsair Force LS Series are un preț bun Vezi prețul special de azi. Poate că vi se pare mare, dar în acest moment are un preț inferior unui Kingston V300 60GB.

Corsair-Force-LS-60GB-CSSD-F60GBLS

Pe partea de caracteristici se laudă cu vitezele apropiate de 600MB (cât suportă Serial ATA 3), mai exact cu 535 la scriere și 560 la citire. Montarea sa se poate face în orice fel de PC deoarece are o 2,5 inci, iar greutatea sa e de 50 grame.
E compatibil cu noul standard SATA III, dar și cu anterioarele. Dacă ai un laptop de 2-3 ani atunci mai mult ca sigur că ai nou standard.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, vitezele foarte bune și consumul redus de energie.
Dezavantaje nu sunt deoarece chiar promite ceea ce face.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru diferite lucruri cum ar fi accelerarea diferitelor sarcini (bootare, deschidere programe), consum mai mic de baterie și realizarea unui PC silențios.
Ca o recomandare, tot de final, ar fi ca sistemul de operare să-l instalați pe el de pe o memorie USB 3.0. Se pot face clonări, dar nu prea are rost deoarece majoritatea softurilor de clonare sunt contra cost, iar clonarea unei partiții e mai grea decât a unui hard.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • nicu

    50 de grame? Cred ca ai uitat un 0.

  • admin

    SSD-urile au o greutate de până în 100g. Practic e o placă ca de RAM care e într-o cutie de plastic ori carton plastifiat.

Lasă un comentariu