≡ Meniu

Daewoo DSB-F1234ELH-V, AC cu funcție turbo și clasa A++

Daewoo DSB-F1234ELH-V e un aparat de aer condiționat clasa A++ cu o capacitate de 12000 Btu. E un model care se adresează celora interesați în a răci o cameră de dimensiuni medii.
Vine cu o eficiență energetică deosebită întrucât are inverter și clasa A++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are multe facilități care ajută la o răcire rapidă și cu consum minim de curent.

Daewoo DSB-F1234ELH-V, AC cu funcție turbo și clasa A++

Vine cu buton Turbo care face ca aerul să se răcească până la 16 grade ori să se încălzească până la 31 grade. Acest mod Turbo e unul optimizat pentru consum redus de curent.
Pentru că e un aparat cu un design special acest model are ecranul ascuns așa încât să stea pe perete fără să deranjeze vizual.
Când se întrerupe curentul acest model repornește deoarece are Auto Restart. Vă dați seama că prin acest lucru aveți o grijă în minus. Modelele mai vechi nu avea această caracteristică înglobată, ci e prezentă de vreun an mai pe toate modelele.
Consumul de curent e unul mic deoarece are clasa A++ la răcire, iar la încălzire e aproximativ de bine. Legat de încălzire trebuie spus că aparatul e unul care te va ajuta pe timp de iarnă să ai o temperatură mai bună în cameră. Consumul redus de curent se datorează în principal faptului că aparatul e dotat cu inverter, acesta reducând consumul de curent cu până la 50 procente (toate aparatele AC de azi sunt cu inversor deoarece e o cerință a CE).
În aparat nu se va produce mucegai deoarece are funcție antimucegai.

Eu m-aș orienta înspre un astfel de aparat deoarece are un cost de achiziție redus, că vine de la un brand cunoscut, consumul redus de energie și fiabilitatea ridicată.

Deci, dacă vrei să treci cu bine peste caniculă atunci un astfel de aparat te va ajuta. Nu e un aparat gălăgios deoarece unitatea interioară are un nivel de zgomot de 50 decibeli, iar pe timp de noapte are Sleep Mode pentru un confort sporit.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • geo

    va rog ! cum pot sa dau pe caldura la acest aparat de aer conditionat ?

Lasă un comentariu