≡ Meniu

Daewoo DSB-F1283ELH-V, AC cu Inverter și diferite funcții

Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter este un aparat de aer condiționat al anului 2015 care se diferențiază față de alte modele prin faptul că are clasa A++ (lucru tradus printr-un consum de curent foarte mic), nivel de zgomot redus și multe funcții utile. Nu vine la pachet cu kit, iar dacă vreți să-l instalați dvs atunci trebuie știut că doar persoane autorizate o pot face prin intermediul unui talon de instalare.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un AC de 12000 Btu și multiple caracteristici utile.

Daewoo DSB-F1283ELH-V, AC cu Inverter și diferite funcții

O funcție destul de interesantă care am văzut-o la alte aparate precum cele de la Osaka e I Feel, iar acesta are așa ceva integrat. Funcția presupune că telecomanda are un senzor de temperatură, iar aparatul adaptează temperatura în funcție de acest senzor. Deci, e un fel de Fuzzy Logic, dar la AC.
Aparatul poate fi utilizat în anotimpuri calde, dar și reci deoarece are posibilitate de răcire, dar și de încălzire.
Când se întrerupe curentul, multe aparate nu se repornesc, însă acesta are funcția Auto Restart.
În cazul în care ceva nu e bine cu aparatul există Self Diagnose, o funcție care afișează un cod de eroare pe ecranul unității interioare.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu e zgomotos, că are un consum de energie foarte scăzut, că are 3 trepte la ventilator (acestea influențiază și zgomotul) și fiabilitatea bună (în cazul în care te interesează o garanție ridicată atunci ți-ar recomanda să profiți de serviciul Garanția Plus care presupune că poți să-i extinzi garanția cu unul până la doi ani suplimentari).
Contra ar fi că nu are kit de instalare inclus în pachet.

În cazul în care ești interesat să beneficiezi de temperatură ok în cameră atunci îți recomand să-ți cumperi un astfel de aer condiționat. Spre deosebire de modelele de 9000, acesta de 12000 se adresează încăperilor mai mari.
Unii aleg modele cu capacități inferioare deoarece cred că acelea consumă mai puțin, dar trebuie să vă spun că modelul acesta consumă și el foarte puțin datorită prezenței inversorului. În ziua de azi aparatele care au așa ceva pot consuma cu până la 50% mai puțin decât alte modele care nu au inversor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu