≡ Meniu

Daewoo DSB-F1881ELH-V, model cu Inverter Eco și display ascuns

Daewoo DSB-F1881ELH-V e un model de ultimă generație care merită încercat pentru că are funcție anti-mucegai (nu orice aparat o are). Dacă nu vă convine prețul, atunci trebuie să alegeți un aparat ceva mai simplu. Bineînțeles, puteți opta și pentru un alt brand dacă vreți alte caracteristici speciale. Oricum, e foarte important ca brandul să fie unul experimentat și nu se poate pune această problemă la acest model. Orice aparat de aer condiționat poate fi utilizat în sezonul rece pentru a încălzi suplimentar aerul din locuință sau până se pornește centrala termică.

Nu se adresează oricui deoarece nu are un preț prea atractiv și nu oricine are nevoie de acele funcții speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo DSB-F1881ELH-V, model cu Inverter Eco și display ascuns

Capacitatea sa e destul de mare și suficientă pentru o încăpere mare – 18000 BTU. Pentru o locuință mare aș recomanda două aparate mici ori unul mare, depinde cum e împărțită acea locuință. Are tehnologia Inverter care reduce consumul prin diminuarea fluctuațiilor de energie consumată și aparatul e mai fiabil. Un aparat fără Inverter poate răci/încălzi aerul cu fluctuații de temperatură și nu va fipe placul cuiva o astfel de situație. Ecranul LED nu e vizibil, doar când e folosit aparatul (se aprinde), astfel aparatul are un design simplu și elegant.

Pe partea de funcții, modelul de mai sus prezintă următoarele: ventilare, încălzire, auto restart, dezghețare automată, dezumidificare, timer, Turbo și mai câteva. O mare parte dintre acestea le găsim și la alte modele de la acest brand dar și la alții. Poate fi folosit cu ușurință deoarece telecomanda e realizată destul de simplu, ia ecranul digital nu e prezent la orice telecomandă.

Plusuri: are un consum redus de energie, destule funcții, tehnologie Inverter, ecranul ascuns, funcție Turbo, anti-mucegai.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Daewoo DSB-F1881ELH-V poate să pară un aparat banal însă iasă în evidență cu acele funcții speciale care le-am menționat mai sus. Arată destul de bine chiar și dacă are un finisaj simplu și oricum poate îl puneți într-un loc unde nu e atât de vizibil (într-un hol sau pe perete din spatele vostru).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu