≡ Meniu

Daewoo DWC-LD1432, mașină de spălat cu uscător clasa A

Cei de la Daewoo au scos pe piață una dintre cele mai capabile mașini de spălat rufe când vine vorba de a spăla o capacitate mare și a le usca. Aici mă refer la modelul Daewoo DWC-LD1432 care e atât mașină de spălat cât și uscător, iar consumul de curent e unul mic întrucât are clasa A de eficiență energetică.
Aparatul acesta e unul 2 în 1 și se adresează celora car vor să facă economie de spațiu. Adevărul e că vei face și economie de bani întrucât vine mai ieftin decât dacă ai cumpăra aparatele separat.

DWC-LD1432 nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi și după cum ziceam mai sus, acest model înlocuiește două aparate. Deci, vei face economie de bani, dar și de spațiu. De alături poți vedea cum arată, iar dacă te interesează un model de culoare neagră atunci îți recomand DWC-LD143KC care are aceleași specificații și un aspect similar.

Daewoo DWC-LD1432, mașină de spălat cu uscător clasa A

Specificații interesante la acest model ar fi capacitatea mare de spălare de 10 kilograme, cea de uscare de 7 kilograme și cele 1400 rotații pe minut ca viteză de centrifugare.
Consumul de curent nu e mare întrucât are clasa de eficiență energetică A. Poate că v-ați fi așteptat la o clasă mai bună, dar la co capacitate extrem de mare cum e 10 kilograme nu poți să te aștepți la un consum inferior.
Dacă Samsung are Eco Bubble, cei de la Daewoo au Air Bubble Wash. Acest lucru ajută la o spălare eficientă chiar și cu apă rece.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că arată bine, că îți economisește bani și spațiu și că vine de la un brand ok (e fabricat în Corea). Dacă vrei să-i prelungești garanția mai mult atunci și acest lucru e posibil, aceasta putând fi prelungită cu 1-2 ani.
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună, dar nici nu pot spune că așa ceva e posibil.

De final pot spune că modelul acesta e unul foarte avansat din toate punctele de vedere însă e destinat doar celora care au o familie numeroasă ori vor ceva pentru o pensiune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu