≡ Meniu

Daewoo DWC-LD143KC, mașină cu uscător pe negru

Daewoo DWC-LD143KC e un electrocasnic de tipul 2 în 1, adică mașină de spălat și uscător în același aparat. E un aparat cu o capacitate mare de încărcare, adică 10 kilograme pentru mașina de spălat și 7 pentru uscător. Vă dați seama că e un aparat electro numai bun pentru o familie mare ori pentru o pensiune.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern cu afișaj LED, panou de comandă intuitiv și clasă de eficiență energetică A.
Pentru a vedea cum arată acest model am pus alături o poză, iar din aceasta vedeți că în mijlocul panoului de comandă e un buton mare, iar în dreapta e un ecran cu diferite funcții.

Daewoo DWC-LD143KC, mașină cu uscător pe negru

Dacă mașinile celor de la Samsung au Eco Bubble, acestea de la Daewoo vin cu Air Bubbe Wash, iar prin intermediul acestei caracteristici rufele sunt spălate excelent chiar și cu apă rece. În acest fel economisim energie de până la 60%.
Unii se vor lega de clasa de eficiență energetică a aparatului deoarece aceasta e doar A, însă la un aparat așa de mare nu ne putem aștepta la o eficiență energetică mai bună.
Cei care au cumpărat aparatul spun că aparatul e unul silențios și că se poate spăla și usca chiar și o pilotă.
Având 1400 rotații am putea spune că are o clasă de centrifugare foarte bună, dar acest lucru e discutabil la un aparat așa de mare.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un cost de achiziție exagerat, că vine de la un brand de top care face electrocasnice de calitate și faptul că nu ocupă mult spațiu (e un aparat 2 în 1).
Contra achiziției ar fi că are o greutate mare, dar asta trebuie mulțumit faptului că integrează două aparate.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste mult și care să înlocuiască cu succes o mașină de spălat și un uscător atunci modelul acesta îl recomand.
Brandul Daewoo Electronics e unul care de top din Coreea de Sud, fiind vorba de numărul 3 după Samsung și LG… în această țară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu