≡ Meniu

Daewoo DWD-FI2011, mașină de spălat ieftină cu încărcare de 7kg

Mașina de spălat rufe Daewoo DWD-FI2011 nu e ca una oarecare ci e una cu capacitate mare de spălare și consum redus de energie. Pot spune că excelează la multe capitole însă pe partea de design, putea să aibă o ușă cu diametru mai mare (pentru a introduce mai ușor rufele în mașină). Nu cred că acest aspect v-ar împiedica să optați pentru acest model și e bine să profitați de promoții deoarece de acel discount puteți lua altceva. Atunci când aveți de achiziționat mai multe aparate pentru locuința voastră e bine să optație pentru variantele mai ieftine și noi.

Dacă nu vă place puteți alege o variantă mult mai scumpă, însă în acest preț sunt puține mașini de 7 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo DWD-FI2011, mașină de spălat ieftină cu încărcare de 7kg

Există multe tipuri de mașini de spălare rufe, iar aceasta e una cu încărcare frontală. Capacitatea de spălare de 7 kg e cea maximă și nu e recomandat să o depășiți. Decât să spălați mai mult și apoi să mai rămână niște rufe, puteți alege două programe de spălare rapide. Capacitatea de stoarcere e de 1000 RPM iar aceasta e variabilă.

Clasa de eficiență energetică e A++ care e foarte bună însă putea fi și mai bună. Adică există mașini cu A+++ dar care nu sunt la fel de accesibile. Consumul de energie e unul de 0.78 kWh într-un program normal dar poate fi unul diferit dacă alegeți un program cu centrifugare redusă.

Având în vedere dimensiunile sale, pot spune că e un model clasic adică nu e cu design slim (îngust). Un model cu adâncime mai redusă poate ocupa mai puțin spațiu, însă nu toți își doresc asta. Aveți de ales între un model compact cu performanțe limite sau de unul performant și ieftin cum e cel de sus.

Plusuri: ușor de folosit, consum redus de energie, programe de spălare destule, preț atractiv.
Minusuri: ușa e cam mică.

Daewoo DWD-FI2011 e un aparat electrocasnic ușor de folosit chiar și dacă nu ați mai avut unul similar. Panourile de control sunt relativ aceleași și pictogramele sunt chiar utile deoarece nu mai e nevoie să consultați manualul de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu