≡ Meniu

Daewoo DWD-HB1425E, mașină clasa A+++ cu Air Bubble

Daewoo DWD-HB1425E e o mașină a anului 2015 care se laudă cu diverse lucruri printre care aș aminti consumul mic de curent, că e foarte eficientă la spălare și că are o capacitate de încărcare de 9 kilograme. Probabil că te întrebi ce e Air Bubble și la ce te-ar ajuta… păi acest lucru e unul care generează foarte multe bule de aer, bule care ajută la o spălare eficientă… zic cei de la Daewoo.
Aparatul se adresează celora cu un buget mediu, dar care vor ceva cu consum mic de curent și să fie făcut într-o țară dezvoltată. Acest aparat fiind unul făcut în Coreea.

Nici nu aș putea spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care e de o calitate superioară altora care sunt făcute în Asia.

Daewoo DWD-HB1425E, mașină clasa A+++ cu Air Bubble

Pe partea de caracteristici se laudă cu o capacitate foarte mare de încărcare, consum foarte mic de curent, numeroase programe (printre care se numără cel rapid de 15 minute) și viteza de centrifugare de 1400 rotații.
Având o capacitate de încărcare de 9 kilograme, acest aparat se adresează familiilor mari ori persoanelor care spală foarte mult.
Consumul energetic foarte mic dovedit de clasa A+++ de eficiență energetică face aparatul acesta foarte bun și pentru gospodăriile izolate care au panouri solare ori alte metode alternative de curent.

Pro achiziționarea unei mașini ca aceasta ar fi că nu costă prea mult, consumul extrem de mic de curent, că vine de la un brand de încredere și fiabilitatea foarte bună.
Contra achiziției nu aș putea spune că sunt lucruri importante, dar nu are Fuzzy Logic. Acest lucru ar fi ajutat la un consum redus de apă, dar având program rapid de 15 minute acest lucru poate fi compensat de acesta. 😉

De final pot spune că acest aparat e foarte bun și te va ajuta să-ți recuperezi banii pe parcursul utilizării. E un pas inteligent să utilizezi electrocasnice cu consum mic de curent, chiar dacă au costuri mai mari, deoarece pe parcursul utilizării o să-ți primești banii înapoi de câteva ori. Trebuie ținut cont și de faptul că un electrocasnic e un aparat de îndelungă folosință – o mașină precum asta te poate ține o viață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu