≡ Meniu

Daewoo DWD-HB142RTE, mașină cu tehnologie Air Bubble

Bineînțeles, o mașină ca Daewoo DWD-HB142RTE nu vine doar cu un design elegant ci și cu caracteristici tehnice bune și tehnologii folositoare. O astfel de mașină poate ocupa mai mult spațiu decât vechiul sau actualul model (dacă e vorba de unul de tip Slim). Dacă aveți nevoie de un model performant și eficient, cel de jos e de ajuns și nu cred că e nevoie de unul mai scump.

Dacă vi se pare cam scumpă, atunci veți observa că modelele mai ieftine nu oferă toate acele caracteristici care le voi enumera mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo DWD-HB142RTE, mașină cu tehnologie Air Bubble

E un model care poate spăla mult dar e bine să nu se depășească acea cantitate recomandată de producător – 9kg. Centrifugarea reprezintă capacitatea de stoarcere a unei mașini de spălat și poate fi mai mică ori mai mare. La acesta e de 1400 RPM, deci e suficientă pentru mulți utilizatori, însă nu e cea mai mare de pe piață.

Clasa de eficiențe energetică trebuie să fie A+++ la o mașină nouă însă la cele foarte ieftine poate fi doar A++. E important acest aspect când achiziționați un aparat de folosință îndelungată (veți economisi niște bani). La aceasta, sunt prezente 15 programe de spălare și multe dintre ele le știți de la alte modele, dar sunt prezente și programe speciale însă sunt puține (colorate, sport, lână, bumbac, baby care). Motorul e cu Direct Drive, tehnologie care e prezentă și la late mașini iar scopul ei e să reducă consumul dar și vibrațiile. Dimensiunile sale sunt corespunzătoare pentru cât poate spăla, adică are o adâncime de 54 cm. Cele cu capacitate mai mare au adâncime de 60 cm dar asta depinde și de construcția mașinii.

Plusuri: motor avansat, arată bine, capacitate de încărcare mare, centrifugare mult, consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

La un așa preț, Daewoo DWD-HB142RTE oferă cam ce e mai bun pe piață și chiar și pe partea de design impresionează. Nu s-a ales o culoare clasică ci una ceva mai specială – roșu mai închis (vișiniu). Există variante chiar și pe alb ori negru, dar nu știu dacă mai sunt disponibile pe piață (până la urmă e o limită de stoc de aceea nu ar trebui să stați mult pe gânduri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu