≡ Meniu

Daewoo DWD-MH1011, mașină de spălat foarte ieftină

Acest model Daewoo DWD-MH1011 poate alegerea perfectă pentru voi deoarece poate spăla maxim 6 kg de rufe. O mașină de spălat rufe vă ajută să câștigați timp și cu siguranță rezultatele sunt mai bune decât dacă ați fi spălat manual. Sunt multe mașini cu centrifugare de 1000 RPM, însă vă pot spune că are cea mai bună capacitate de stoarcere e cea de 1600 RPM (e destul de rar întâlnită). Deci pentru acel model, nu trebuie ținute prea mult la uscat și nici nu aveți nevoie de un uscător, iar pentru cel de jos puteți lua unul.

Nu putea fi un aparat electrocasnic scump cu astfel de caracteristici tehnice, dar nu prea are concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo DWD-MH1011, mașină de spălat foarte ieftină

Având în vedere cât poate spăla, voi puteți alege să spălați o cantitate inferioară și trebuie ales un program de spălare corespunzător (mai rapid și cu un consum redus). Programele de spălare sunt diversificate și, cu siguranță, veți găsi programul potrivit pentru a obține cele mai bune rezultate.

Design e plăcut și alegerea opțiunilor/programelor se face ușor datorită poziționării butoanelor și pictogramelor. Dimensiunile sale nu puteau fi foarte compacte deoarece poate spăla mult și stoarce destul de bine. Are o adâncime de 47 cm, care la mașinile mari e de 60 cm. Deci doar mașinile cu capacități de spălare mari au dimensiuni generoase. Clasele de eficiență sunt conforme cu specificațiile tehnice: A+ la consumul de energie și A la centrifugare.

Plusuri: spăla mult și eficient, arată bine, fiabilitate crescută, eficiență energetică, e genul de aparat care vi-l puteți permite dintr-un singur salariu etc.
Minusuri: lipsa ecranului LCD (are doar indicatoarele cu LEDuri).

Nu trebuie să alegeți acest Daewoo DWD-MH1011 dacă vi se pare prea scump ori prea performant. Adică, poate nici nu veți spăla o cantitate prea mare de rufe, însă nu veți mai spăla de 2 ori ci o singură dată. Nu cred că un uscător de rufe ar fi necesar, poate doar dacă aveți o mașină de spălat ceva mai ieftină. Totuși nu prea există mașini mai ieftine decât acesta, poate doar cele compacte și care spală foarte puțin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu