≡ Meniu

Daewoo DWD-MI1011, model sud-coreean cu clasa A++

Daewoo DWD-MI1011 e o mașină a anului 2015 care poate spăla până în 6 kilograme de rufe cu un consum mic de curent. E un aparat aliniat la consumul mic al mașinilor din 2015-2016 deoarece vine cu clasa A++ de eficiență energetică.
Aparatul acesta se adresează persoanelor care vor o mașină pentru acasă cu ajutorul căreia să poată spăla o cantitate mare de rufe.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care e foarte ușor de utilizat și eficient. Aspectiv se poate vedea că arată bine, iar acest lucru e sesizabil din imaginea de alături.

Daewoo DWD-MI1011, model sud-coreean cu clasa A++

E o mașină dotată cu 15 programe printre care se numără unul rapid de jumătate de oră. Din păcate nu are Fuzzy Logic, dar vine cu programul amintit anterior care te va ajuta să economisești diferite resurse.
Nu aș putea spune că e un aparat zgomotos deoarece vine cu un nivel de zgomot de 58 decibeli la spălare și 71 la centrifugare.
Capacitatea de stocare a aparatului e una mare de 6 kilograme, iar centrifugarea e mai mult decât suficientă întrucât e de 1000 rotații.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult (prețul e unul de sub 1000 lei în acest moment și nu aș putea spune că există ceva similar calitativ la acest preț), că arată bine, că are un panou de comandă ușor de utilizat și că face economie de curent. Fiabilitatea ridicată e un alt lucru pozitiv, iar dacă vrei să-i extinzi garanția atunci poți să o faci printr-o extensie la maxim 2 ani.
Contra ar fi lipsa Eco Bubble și Fuzzy Logic.

Deci, dacă te interesează un produse de calitate de la un brand de top atunci acest model DWD-MI1011 ar fi recomandarea mea.
Panoul de comandă e unul foarte ușor de utilizat de oricine deoarece are puține butoane și afișaj LED ușor de citit de oricine. După panoul de comandă ne putem da seama că e vorba despre un aparat care nu e premium, ci destinat celora care vor un aparat simplu la un cost mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu