≡ Meniu

Daewoo DWD-MV1021, mașină de spălat de 6kg cu A++

Daewoo DWD-MV1021 nu e singura mașină de spălat care poate fi achiziționată la un preț atractiv. Nu trebuie să evitați modelul mai performant, adică capacitate puțin mai mare și  clasă A++. Diferențele sunt de neglijat, însă un model mai performant e bine-venit dacă aveți un buget mai mare. Totuși, nu doar performanțele sunt diferite, ci și dimensiunile diferă – adâncime mai mică la cea de jos. Designul e același pentru că fac parte din aceeași serie și diferențele între modele sunt mici.

Nu prea am avut ce să-i reproșez dar concurența oferă soluții similare, adică cu eficiență energetică foarte bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo DWD-MV1021, mașină de spălat de 6kg cu A++

Din poza de sus se observă ușor că are o încărcare frontală și panoul digital e ceva mai mare pentru că afișează mai multe funcții. Mai precis, are indicatoare LED pentru diverși parametrii selectați, iar pentru că e pe negru, se observă mult mai ușor. E dotată cu clasă A++, centrifugare de 1000 RPM, control mecanic. Doar modelele premium oferă control digital adică cu butoane senzitive și ecran LCD. Acelea pot să coste chiar și dublu dar nu cred că vă interesează pentru că poate nu sunteți dispuși să dați prea mult pe o mașină de spălat.

Programele de spălare sunt multe și le veți vedea la multe mașini de la acest brand: rapid, baby care, clătire + centrifugare, mătase, sintetice etc. O parte dintre ele sunt programe mai speciale, în sensul că nu sunt prezente la orice model. Dimensiunile sale sunt destul de bune în sensul că are o adâncime de 49 cm, dar nu poate fi una de tip slim. Totuși, există producători care oferă modele slim cu astfel de caracteristici tehnice.

Plusuri: are un consum redus de resurse, spală decent, arată bine fiabilă și ieftină.
Minusuri: nu are o ușă mare.

Daewoo DWD-MV1021 e un aparat electrocasnic destul de util dacă nu aveți deja unul pentru spălarea rufelor. Poate înlocui fără probleme vechiul model deoarece e mult mai eficient și spală mai mult. Paote fi pusă chiar și în bucătărie dacă aveți loc sub blat și o alimentare cu apă în apropiere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu