≡ Meniu

Daewoo DWD-NQ1221, model de 7 Kg cu Air Bubble

Daewoo DWD-NQ1221 e un model de mașină de spălat rufe numai bun pentru familiile mari ori mici întrucât are o capacitate mare de încărcare și diferite tehnologii care reduc consumul de curent. Nu va consuma deloc mult curent întrucât clasa de eficiență energetică e A++, iar asta se traduce prin facturi mici la curent.
O mașină precum aceasta poate fi utilizată în scop personal, dar și comercial (la o pensiune, de exemplu).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci va spăla rufele foarte bine cu un consum minim de resurse. Vine chiar și cu ceva similar Eco Bubble de la Samsung, iar în varianta Daewoo se numește Air Bubble.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest electrocasnic. Din imagine nu poți vedea, dar acest model e unul slim, adică subțire, iar acest lucru are ca principal avantaj că aparatul nu va consuma mult spațiu.

Daewoo DWD-NQ1221, model de 7 Kg cu Air Bubble

Pe partea de specificații modelul de față se laudă cu o capacitat de încărcare de 7 kilograme, cu clasa de eficiență energetică A++, că are multiple tehnologii utile și un program scurt de 15 minute.
Vine cu funcția Eco Shower care presupune că aparatul utilizează o cantitate mai mică de apă și energie.
Pentru persoanele grăbite ori pentru cele care au haine nu prea murdare recomand programul Super Express care te va ajuta să economisești până la 31 de minute din timpul de spălare.

Plusurile unui astfel de aparat ar fi consumul mic de curent, că are un preț de achiziție mic, că ocupă puțin loc (prin faptul că are un design slim) și funcțiile utile.
Din păcate nu are Fuzzy Logic. Oricum, acest lucru nu e unul așa de important și deranjant deoarece are alte lucruri care compensează acest neajuns.

Deci, dacă te interesează o mașină de spălat care să nu coste prea mult și să te ajute să ai cheltuieli mici la curent atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe lângă aceste două lucruri, modelul acesta are atuul că e făcut în Coreea.
Dacă vă interesează un clip de prezentare atunci aici găsești unul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu