≡ Meniu

Daewoo DWD-NQ1223, mașină de spălat cu program pentru articole copii

Daewoo DWD-NQ1223 e o alegere foarte bună pentru cei care vor programe de spălare deosebite și diversificate. Dacă vi se pare că nu e alegerea corectă, există alți producători care oferă soluții similare sau poate mai bune. Depinde și de utilizatori, deoarece nu toți au același buget sau aceleași preferințe. Aceasta poate concura cu variantele de la producători precum Samsung care oferă Eco Bubble. E vorba de o tehnologie care protejează țesăturile deoarece reduce frecarea țesăturilor de tambur.

Dacă vi se pare prea scumpă atunci alegeți una cu capacitate mai mică de spălare și cu centrifugare inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo DWD-NQ1223, mașină de spălat cu program pentru articole copii

E una cu încărcare frontală și are design slim, adică e îngustă. Pe panoul său de control are un ecran digital generos, control digital și alegerea programului se face destul de ușor. Nu e foarte compactă adică nu are adâncime de 40 cm, dar e ceva mai mică decât la altele – 45 cm. Poate fi aleasă temperatură sau viteza de centrifugare ca la oricare alt aparat similar. Acest model acceptă maxim 7 kg de rufe iar multe modele oferă și opțiunea de încărcare la jumătate pentru economisirea de resurse dar și de timp.

Consumul de energie e foarte mic deoarece are o clasă A++ care sugerează asta. Programele de spălare sunt: clătire + centrifugare, funcție oprire clătire, articole copii, centrifugare, sport etc. Cu cât sunt mai diversificate programele cu atât rezultate sunt mai bune însă dacă sunt puține rufe, atunci alegeți un program mai general. Ca și funcții speciale, acest model oferă amânare pornire sau programare întârziată (denumirea ține de brand). Ambele variante se referă la aceleași lucru și cu ea puteți amâna pornirea programului de spălare.

Plusuri: are multe programe de spălare, panou de control destul de bun, Air Bubble etc.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Daewoo DWD-NQ1223 e o alegere foarte bună care nu ocupă prea mult spațiu și care spală decent. Prețul e foarte bun pentru ce oferă și nu sunt multe branduri care vă pot oferi ceva bun. Dacă vi se pare că nu arată suficient de elegant, atunci optați pentru o mașină diferită dar mie mi se pare că arată bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu