≡ Meniu

Daewoo DWD-NT1213A, mașină argintie clasa A+

Pentru cei interesați de o mașină de spălat argintie (silver) recomand modelul Daewoo DWD-NT1213A deoarece înglobează toate funcțiile de care ai nevoie… la un cost mic. O să apreciezi acest model tocmai datorită faptului că arată bine, că are o capacitate mare de 7 kilograme și că are clasa A+ de eficiență energetică (deci se remarcă și prin un consum mic de curent).

Dacă te interesează costul să atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Eu zic că nu e prea mare în condițiile în care are clasa A (sau peste) la toate capitolele, inclusiv la centrifugare.
Am pus și o imagine așa încât să vezi cât de bine arată. Din această poză se poate observa că panoul de comandă nu e unul prea complicat și de aceea se adresează chiar și unei persoane care nu le prea are cu tehnica asta modernă.

Daewoo DWD-NT1213A, mașină argintie clasa A+

Pe partea de specificații acest model se laudă cu faptul că deși are o capacitate mare de încărcare (7kg) e un model slim (adică subțire). Se încarcă frontal, iar panoul e unul mare dotat cu LCD așa încât să puteți vedea diferite stări ale spălării.
Consumul de apă și curent nu sunt prea mari deoarece într-un program standard are consum de 1 kWh, iar apa e de 45 litri. De aceea are clasa A+ de eficiență energetică.

Printre lucrurile suplimentare care le apreciez la mașina de față se numără prețul nu prea mare, zgomotul relativ mic (de exemplu la spălare face 59 decibeli) și că nu consumă prea multe resurse.
Lucruri care puteau fi mai bune sunt: existența Fuzzy Logic și Eco Bubble.

De final nu pot decât să zic despre acest aparat că-și merită banii și că se ridică la numele brandului Daewoo.
Un lucru care o să-i pună pe gânduri pe mulți e faptul că acest model vine cu motor universal. Asta înseamnă că suportă curent AC și DC. Aceste noțiuni însemnând Alternating Current și Direct Current. Probabil că pe mulți nu o să-i ajute acest motor în vreun fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu