≡ Meniu

Daewoo FF-258H, ladă frigorifică fiabilă și accesibilă

Lada frigorifică Daewoo FF-258H e una dintre cele mai bune variante de la acest brand și care sunt la un preț destul de bun. Nu e nevoie să citiți manualul de instrucțiuni deoarece e la fel ca restul, adică nu oferă funcții sau dotări suplimentare. Panoul de control e același ca și la restul, adică e vorba de un control mecanic simplu. Capacul lăzii se deschide standard și o yală era un plus dar și de folos pentru cei care vor să se asigure că cei mici nu umblă la el. Dar puteți să o puneți în cămară sau o cameră în care nu are oricine acces.

Pot spune că sunt multe aparate frigorifice pe piață iar acesta e unul dintre ele și nu sunt mulți producători care oferă astfel de soluții pentru acasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo FF-258H, ladă frigorifică fiabilă și accesibilă

Volumul net e și cel care ne interesează – 205 litri, nicidecum cel brut. Nu pierde din volum deoarece nu are compartimente la interior și unele oferă mai multe coșuri (în general, cel cu volum generos).

Dimensiunile aparatului sunt reduse chiar dacă volumul e generos: 85 cm înălțime, adâncime de 52 cm și lățime de 94 cm. Acestea dimensiuni sunt în funcție de volum și, în general, lungimea sa are de suferit. Pe de altă parte, congelatoarele sunt doar înalte, iar lățimea și adâncimea lor nu prea are de suferit (ca și la combine ori frigidere). Aș putea spune că aveți de ales între o ladă frigorifică și un congelator dacă vă interesează volumul ori spațiul ocupat (să economisiți). Cu siguranță, nu veți alege o ladă mare dacă stați într-o garsonieră deoarece ocupă mult spațiu.

Plusuri: congelează excelent, voluminoasă, nu ocupă chiar așa de mult spațiu, fiabilă.
Minusuri: nimic.

O ladă frigorifică precum Daewoo FF-258H poate fi de ajutor dacă se întâmplă de multe ori să nu puteți pune toate alimentele în actualul congelator sau poate că nici nu aveți încă unul. Acest tip de aparat se adresează celor care cumpără mult pentru că nu au timp să stea la cozi și să aibă suficiente alimente pentru familie

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu