Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo FN-063, frigider de tip minibar

Frigiderul Daewoo FN-063 e unul dintre cele mai accesibile model de pe piață deoarece are un design compact, deci un volum modest. În general, toate aceste frigidere sunt cam la fel indiferent de brand deoarece nu poți incorpora prea multe într-un design atât de compact. Totuși, mi se pare destul de încăpător dacă veți pune doar câteva alimente și eventual o sticlă de suc/apă. Dacă nu stați mult timp pe acasă pentru că sunteți plecați mai tot timpul, acest tip de aparat frigorific vă poate fi de folos. Poate fi pus în dormitor, birou sau bucătărie deoarece nu deranjează și nu ocupă spațiu.

Alternativele pot fi de la același brand dacă vreți ceva diferit sau poate de la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo FN-063, frigider de tip minibar

Are o singură ușă pentru un singur compartiment, doar cele cu congelator mare au două uși. Chiar și acesta are un congelator dar în care puteți pune foarte puțin, după cum se poate vedea în poza de mai sus. Volumul net al acestui aparat e de 45 litri și poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Cel mai important aspect al unui model atât de mic ar fi consumul redus – clasa A+. Toate frigiderele noi au o clasă energetică foarte bună și evidențiază consumul redus. La acesta, consumul anual e de numai 42 kWh și nu putea fi mai mic de atât.

Arată destul de bine pe alb și cam toate modelele, indiferent de brand, arată cam la fel. Ușa e reversibilă chiar dacă deschiderea e standard spre dreapta. În sezonul cald acest aparat vă poate mențină rece toate băuturile și chiar o înghețată.

Plusuri: are un design plăcut, e silențios, ușor de mutat și ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nu sunt.

Daewoo FN-063 e un aparat care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale și dacă vreți un model în bucătărie care să fie pus sub blat, atunci puteți alege un frigider ceva mai înalt – 60-70 cm înălțime. Nu cred că puteți să-i reproșezi ceva deoarece nici concurența nu oferă ceva în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu