≡ Meniu

Daewoo FN-146, frigider mic cu suport pentru ouă

Frigiderul Daewoo FN-146 e unul cu un design simplu pe alb și eficiență energetică foarte bună. Oricum, cam toate sunt așa și deosebiri majore pot fi la dotări, caracteristici tehnice sau finisaje exterioare. Bineînțeles, e așa dacă e să luăm în calcul un buget mai mare deoarece la un preț așa de atractiv nu prea veți găsi multe modele bine dotate și mari. Cu siguranță, un așa frigider nu poate ține locul unui frigider mare sau a unei combine deoarece volumul nu e același.

Alternativele sunt destul de multe deoarece astfel de frigidere pot fi puse sub bar sau chiar în dormitoare (dacă stați undeva în chirie și locuința e mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo FN-146, frigider mic cu suport pentru ouă

E un aparat cu o singură și care nu e dotat cu congelator. Frigiderele ca și acesta consumă puțin deoarece sunt noi, iar modelele vechi nu aveau o clasă energetică așa bună. Consumul acestui model e redus, iar volumul e de 112 litri și acesta e cel net. Prezint ă destule rafturi, suporturi și chiar un compartiment pentru fructe sau legume. Rafturile nu sunt din sticlă ci din sârmă, cum au modelele mai scumpe.

Designul alb al acestui model e plăcut și la interior totul e vizibil (doar la aparatele mari recomand iluminare cu LED). Spre deosebire de multe alte modele acesta, are suport pe ușă special pentru ouă și mi se pare bun deoarece economisiți spațiu dacă chiar ați fi avut nevoie.

Plusuri: arată bine pe alb, e compact, eficient din punct de vedere energetic, fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Daewoo FN-146 e o alegere pe alb dar am observat că acest brand oferă astfel de frigidere și pe alte culori. Albul dar și inoxul sunt culori care se asortează mai cu orice, însă aceste aparate sun, în general, pe alb. Nu prea are mare importanță cum arată ci mai importante mi se par specificațiile. Dacă nu prea stați pe acasă deoarece sunteți ocupat puteți lua astfel de aparate și chiar veți rămâne cu niște bani în buzunar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu