≡ Meniu

Daewoo FN-153, frigider cu o ușă

Daewoo FN-153 este un frigider pentru persoanele sofisticate care au nevoie de un aparat care să arate bine și să nu ocupe prea mult loc. E un aparat cu o înălțime de sub un metru și cu un volum de 124 litri. Datorită acestor caracteristici aparatul e unul pentru cei care au puțin loc în bucătărie ori nu au nevoie de mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are clasa A+ de eficiență energetică și design retro. Probabil că ați văzut diferite frigidere cu design retro pe la televizor și v-ați întrebat de unde puteți lua unul accesibil ca preț, iar acum aveți ocazia să vă luați unul.

Daewoo FN-153, frigider cu o ușă

 

Pe partea de specificații acest model se laudă cu volumul mare de 124 litri, clasa de energie foarte bună (are clasa A+), cu aspectul foarte plăcut și cu faptul că e foarte rezistent. Acest ultim lucru se datorează faptului că are cadru metalic a ușă.
Înălțimea aparatului e de 91,5 centimetri, iar culoarea e albastră. Dacă nu vă palce culoarea atunci poate găsiți aici modele similare.
La interior e compartimentat simplu, mai exact are 1 raft și compartiment pentru fructe și legume.

Pro achiziția acestui aparat ar fi că nu costă prea mult, că are dimensiuni reduse, că are un consum mic de curent și faptul că vine de la un brand ok.
Contra achiziției ar fi că nu are un spațiu interior mai mare. Dar, mulți îl vor achiziționa datorită faptului că are are dimensiuni reduse, iar asta implică spațiu interior redus.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să poată păstra la rece o cantitate decentă de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care trebuie să-l mutați atunci trebuie știut că greutatea sa de 26 de kilograme e una foarte mică și te va ajuta să-l muți ușor.
În videoclipul alăturat găsiți mai multe informații legate de acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu