≡ Meniu

Daewoo FN-15A, frigider cu o ușă și sticlă neagră

Daewoo FN-15A e unul dintre puținele frigidere care pot fi puse sub blat și care au un design neobișnuit. Mă refer în special la ușa din sticlă neagră care îi conferă un plus de eleganță. Acesta are un design modern da există un frigider similar dar cu design retro, iar ușa e pe un albastru deschis. Un model așa de mic nu poate să ofere prea multe caracteristici speciale ori performanțe mari, totuși are clasa A+ și Luxury Glass Door (la ce m-am referit anterior). Prețul e foarte bune ținând cont cât de rar e acest tip de aparat frigorific și ce oferă.

Un frigider clasic nu e cu mult mai ieftin și deci nu vă de ce nu alegeți pentru acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo FN-15A, frigider cu o ușă și sticlă neagră

E un frigider cu o singură ușă și e așa deoarece nu are congelator. Cele cu două uși au două compartimente (frigider și congelator). Clasa de eficiență energetică A+ a devenit standard pe noile aparate. Volumul net al frigiderului e de 118 litri iar cel brut e cel real. Deci știți după care volum trebuie să vă ghidați. Chiar dacă e compact și mic, e voluminos și puteți pune cam orice în el. Nu are decât 1 singur raft și în partea inferioară are un compartiment pentru legume și fructe.

Congelatorul e prezent la alte frigidere și dacă chiar avea unul era foarte mic. Nu puteați congela mare lucru și nici performanțele sale nu sunt foarte mari. Pe partea de design are: o ușă cu deschidere standard spre dreapta, ușa reversibilă și finisaj lucios pe negru.

Plusuri: are un volum decent, compartiment special, design modern, fiabilitate și eficență energetică.
Minusuri: nu are multe funcții.

Daewoo FN-15A e o alegere foarte bună pentru cei care nu vor un aparat frigorific mare și cu spațiu generos pentru alimente. E genul de aparat care poate fi perfect pentru o bucătărie mică și familia nu e așa numeroasă. În acest puteți pune doar băuturile și fructe, dacă doriți, iar în combină să puneți restul. Arată foarte bine sub blat deoarece culoarea neagră se asortează cu orice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu