Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo FN-400NTM, frigider argintiu cu Full No Frost

Daewoo FN-400NTM e un aparat frigorific care nu doar arată bine, ci și unul care are un consum energetic redus și o înălțime nu prea mare de 170cm. Datorită acestei înălțimi putem să punem aparatul în orice cămară, indiferent cât de joasă ar fi. Chiar dacă e un aparat nu prea înalt nu se sacrifică deloc din spațiul interior deoarece are 398 litri ca volum, fiind vorba despre unul net.

Modelul FN-400NTM e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent și care vine cu No Frost așa încât să nu se producă gheață. Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba de un model care arată extrem de bine cu mâner integrat așa încât să nu deranjeze în cazul în care îl poziționați lângă un perete.

Daewoo FN-400NTM, frigider argintiu cu Full No Frost

E un frigider că două uși, în partea superioară fiind localizat congelatorul de 111 litri, iar inferior e frigiderul propriu-zis de 286 litri.
Precum alte dispozitive din ziua de azi acesta are touch display, iluminare LED și diferite facilități moderne utile ori nu.
Nu e un aparat gălăgios (are aproximativ 39 decibeli), iar clasa A+ vă ajută să economisiți curent, iar în acest fel ne recuperăm banii investiți în aparat dacă schimbăm modelul vechi cu acesta nou.
Partea de frigider are Farmer’s Case care e un loc unde se depozitează legumele, iar la ușă are un Jumbo Poket pentru păstrarea unor sticle mai mari sau ceva de genul.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine (are culoare argintie), costul de achiziție nu prea mare, că are o înălțime redusă și consumul redus de curent.
Contra ar fi că nu are Multiflow, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj.

Deci, dacă vrei un electrocasnic fiabil și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul din Coreea de Sud, fiind vorba despre Daewoo Electronics care a fost parte a grupului Daewoo.
În cazul în care vreți ceva cu o capacitate mai mare ori de o culoare diferită atunci puteți vedea modele de genul aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu