≡ Meniu

Daewoo FRN-Q19D2VI, side by side de 509 litri

Daewoo FRN-Q19D2VI e un aparat frigorific din segmentul premium și se poate observa ușor deoarece are finisaj argintiu/inox, control digital, dozator și volum mult peste medie. Ei bine, există modele foarte scumpe care oferă dotări de ultimă generație dar nu cred că vi le permiteți deoarece pot costa chiar și dublu. Bineînțeles, acelea nu sunt oferite de același producător ci de producători cu experiență în domeniu. Ca și caracteristici speciale are: clasa energetică A+, Perfect No Frost, dozator, Low Noise Level și Big Volume.

Chiar dacă nu e fabricat în Europa, pot fi alegeri foarte bune și acest brand oferă aparate chiar mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo FRN-Q19D2VI, side by side de 509 litri

Volumul net total e de 509 litri și considerabil mai mare decât la o combină însă e normal pentru acest tip de aparat. Compartimentele principale sunt poziționate pe lateral și în partea de sus și jos, ca la combine/frigidere. E dotat cu un ecran LCD iar pictogramele vă ajută să utilizați mai ușor meniul.

La interior totul e bine împărțit și o loc pentru orice vas, aliment, sticlă etc. Designul e relativ același la acest tip de aparat dar dozatoarele pot fi diferite. La acesta dozatorul e de apă rece dar și de gheață, dispune de sistem de avertizare pentru temperatura ridicată. Nivelul de zgomot mi se pare foarte redus pentru mărimea acestui aparat și tehnologia de răcire e No Frost cu funcție de tip Eco Power Cooling. Pentru mai bune detalii puteți consulta manualul său de utilizare. Instalarea sa e destul de dificilă deoarece e mare și greu, iar spațiul ocupat e destul de mare.

Plusuri: control cu butoane senzitive, dozator special, interior spațios, consum redus pentru acel volum și e accesibil.
Minusuri: arăta mai bine dacă ar fi avut mânere mai mari.

Unii producători pus mânere mai mari pe ușile celor două compartimente (de sus până jos). Daewoo FRN-Q19D2VI e ieftin comparativ cu restul modelelor, totuși există și alte side by side-uri ieftine dar acelea sunt puține, adică nu prea aveți din ce alege. O listă mai diversificate poate fi una compusă din modelele de la mai mulți producători, dar trebuie să aveți un buget flexibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu