≡ Meniu

Daewoo KOR-6L65B, cuptor 20 litri

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6L65B e unul de culoare neagră destinat celora care vor un electrocasnic negru cu o capacitate mare. Vine ca o alternativă la un aragaz pentru cei care nu stau prea mult pe acasă. Cei de la Daewoo spun despre aparat că e mult mai eficient decât alte aparate de genul acesta deoarece are concave reflex system, adică concave reflector + dual wave.

Pe partea de cost pot spune că nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Vizual se prezintă bine deoarece e complet negru, iar panoul de comandă fiind format din două butoane nu o să aveți probleme în a-l utiliza eficient.

Daewoo KOR-6L65B, cuptor 20 litri

Pe partea de specificații se laudă cu o putere de 1000W, capacitate de 20l și cu control mecanic. Sunt modele cu control touch ori electronic, dar eu sunt fan al celora mecanice deoarece au mai puține butoane. 😉
Cred că ar trebuie să spun câte ceva despre reflectoarele concave din interiorul aparatului, mai exact acesta oferă o dispersie uniformă a microundelor în acest fel alimentele fiind încălzite uniform.
Despre dual wave trebuie spus că prin cele două puncte care distribuie microundele se asigură dispersia uniformă a acestora în toată cavitatea cuptorului.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție mic, faptul că vine de la un brand coreean de calitate, fiabilitatea ok (susținută de garanția de 2 ani care poate fi prelungită la mai mult) și altele.
Contra achiziției ar putea fi lipsa rotisorului și a grill-ului.

De final pot spune despre acest aparat că e unul foarte avansat și mai mult decât suficient pentru o familie nu prea mare. Sunt unii oameni care nu au așa ceva acasă deoarece fie cred că e dăunător, fie nu știu la ce folosește. Un aparat precum acesta nu e deloc dăunător și va înlocui cu succes un aragaz… dacă nu vreți să gătiți mult. Evident că nu va înlocui niciodată o tigaie, dar multe alimente pot fi preparate în diferite feluri chiar și la microunde.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu