≡ Meniu

Daewoo L32R640CTE, model de 81cm

TV-ul Daewoo L32R640CTE e unul adresat celora care vor să vadă filme HD pe un ecran de 81 centimetri. Nu are soft smart, dar asta nu-o o problemă deoarece se poate conecta un media player cu Android întrucât aparatul are 3 porturi HDMI.
Deci, chiar dacă nu vine cu porturi de rețea, acest televizor poate fi conectat la net dacă aveți un player avansat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii acești primim un aparat care afișează o imagine de calitate foarte bună, dovadă fiind unghiurile de vizibilitate 178/178 grade. Alături am pus și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată.

Daewoo L32R640CTE, model de 81cm

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu diagonala mare de 81 centimetri, rezoluția 1366×768 pixeli și multitudinea de porturi.
E foarte bine că vine cu multe porturi, adică cu 3 HDMI-uri, un USB și altele deoarece acestea pot fi utilizate pentru conectarea altor aparate la el. Unora li se va părea inutil că are atâtea HDMI-uri, dar acestea pot fi utile în cazul conectării unui PC, a unei console de jocuri ori a unui DVD player.
Playerul integrat e unul avansat și poate reda filme, muzică și poze. În trecut playerele integrate puteau reda o paletă redusă de fișiere, însă acesta e ceva mai avansat.
Timpul de răspuns al acestui televizor e unul ok deoarece e 8 milisecunde, iar eu zic că nu e nevoie de mai mult de atât.
Materialele care intră în componența acestui aparat sunt unele de calitate superioară, dar și unele care se descompun ușor.

Eu aș achiziționa acest aparat deoarece arată foarte bine, nu costă mult, are un consum redus de curent și oferă o imagine de calitate superioară.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și nici sistem de operare avansat. Primul lucru nu poate fi remediat, dar al doilea poate cu ajutorul unui player extern.

În concluzie, dacă te interesează un aparat care să arate bine în camera ta și care să afișeze imagini de calitate superioară atunci acest model L32R640CTE ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul de top cunoscut pentru electrocasnice de calitate superioară. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu