≡ Meniu

Daewoo L40R640CTE, televizor cu dotări utile de la coreeni

Daewoo L40R640CTE e un televizor de calitate superioară disponibil la un cost mic și dotat doar cu lucruri esențiale. În ziua de azi puțini se pot lăuda că au un televizor de calitate cu dotări ok.
TV-ul de față îți oferă tot ce ai avea nevoie de la un astfel de aparat, adică rezoluție Full HD, diagonală mare și posibilitatea vizionării de posturi HD.
Sunt mai mult decât convins că puține dintre cunoștințele dvs. vor avea un televizor precum acesta, adică cu un foarte bun raport între calitate și preț.
Brandul Daewoo Electronics e unul foarte cunoscut și apreciat deoarece e din Coreea de Sud, iar cei pasionați de tehnică audio-video cred că au auzit de ei.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acești bani care-i dăm pe el sunt puțini întrucât are slot CI+ și alte dotări pe care le voi enumera în rândurile ce urmează. Vizual se prezintă bine, acest lucru putând fi văzut din imaginea de alături.

Daewoo L40R640CTE, televizor cu dotări utile de la coreeni

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o diagonală de 101 centimetri și cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Aceste două lucruri fac ca imaginea să fie una de calitate superioară, iar unghiurile de vizibilitate sunt și ele un mare plus, fiind de 178/178 grade.
Pentru vizionarea posturilor digitale acest aparat vine tuner digital dublu (T pentru televiziune terestră și C pentru cablu), iar dacă vreți să vedeți porturi HD de la cablu vă va trebui un slot CI de la furnizorul de cablu.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, posibilitatea folosirii ca monitor, consumul redus de curent (e un aparat cu ecran LED) și extensibilitatea.
Din păcate nu are soft smart, dar acest lucru poate fi „combătut” cu ajutorul unui player multimedia.

Deci, dacă vrei un televizor care să fie util și să i se poată conecta un sistem home cinema ori un player extern atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Fiabilitatea e cea mai bună, iar dacă vreți să-i extindeți garanția atunci o puteți face până la 4 ani (standard are 2 ani garanție).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu