Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo RC-224L, aspirator 3 litri pe albastru

Daewoo RC-224L e un aspirator ieftin cu sac și care are o putere suficient de mare pentru a scoate tot praful din covoare. Mulțumită tubului telescopic se poate aspira o suprafață mare și chiar să ajungeți pe tavan ori în locuri greu accesibile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e ușor de întreținut și are o greutate redusă. Acest ultim lucru contribuie la un transport ușor, mai ales că are rotițe și mâner.

Daewoo RC-224L, aspirator 3 litri pe albastru

E un aspirator cu sac care are tub telescopic și o putere de 1400W. Aceasta nu trebuie confundată cu puterea de aspirare care în cazul acestui model nu e specificată, dar se situează în jurul a 200W. Puterea e una suficient de mare pentru a aspira țânțari ori alte insecte care vrem sau nu vrem tot intră în casă, chiar și cu site la geamuri.
Cu ajutorul aparatului puteți aspira o suprafață mare deoarece are un cablu de 5 metri, iar tubul e unul telescopic.
După ce terminați treaba nu o să trebuiască să vă bateți capul cu strânsul cablului deoarece are derulator automat. Deci, apăsând un buton o să fie tras cablul.

Pentru achiziția acestui aspirator ar fi că arată bine, portabilitatea, că are derulator de cablu, că nu costă mult și capacitatea mare de stocare. Un alt atu ar fi garanția de 5 ani, acest lucru fiind o promoție valabilă până la sfârșitul anului 2016, iar detalii găsiți aici.

Deci, dacă ești interesat de un aspirator modern care să aibă sac atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Uneori e greu să alegem tipul de aspirator, iar alte avantaje ale unui aspirator dotat cu sac ar fi puterea de aspirare mai mare (în comparație cu cele fără sac; totuși acest lucru depinde de la un model la altul) și costurile scăzute cu consumabilele (un sac poate fi folosit chiar și 2 ani).
Evident că o să găsiți alternative la acest model, dar fiabilitatea modelului de față e mult mai bună, lucru susținut și de garanția de 2 ani și oferta cu garanție extinsă (asta e o promoție).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu