≡ Meniu

Daewoo RN-308NB, combină frigorifică de 187 cm

Combina frigorifică Daewoo RN-308NB e una dintre puținele modele pe această culoare și care se află într-un buget atât de redus. Mulți dintre voi ați alege un așa aparat doar pentru cum arată, iar designul elegant e prezent chiar și la interior. Totul e mai vizibil cu iluminarea LED, care se pare că a ajuns și pe modelele mai accesibil. Nu-l consider un model scump deoarece are sistem de răcire avansat, adică reduce consumul de energie, reduce nivelul de gheață de la interior și altele.

Nu am ce să-i reproșez și veți observa și voi că nu prea sunt alternative pe aceeași culoare în același buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo RN-308NB, combină frigorifică de 187 cm

Volumul total pare a fi destul de generos, iar congelatorul are o capacitate de congelare decentă pentru cei 84 de litri. Interiorul său e bine compartimentat, iar frigiderul are rafturi din sticlă pentru a putea pune alimentele dorite la vedere. Chiar dacă nu are suport special pentru sticle, puteți să vă folosiți de suportul de pe ușă (se poate observa și în poza de sus).

Interiorul e bine împărțit iar rafturile pot fi ajustate după bunul plac pentru a putea pune alimentele sau vasele dorite în frigider. Pe partea de funcții speciale are: sistem de avertizare ușă deschisă și sistem Multi Airflow. Ținând cont de dimensiunile sale, aș putea spune că e una dintre cele mai compacte modele de pe piață. Chiar dacă frigiderele sunt mai scunde pentru același volum, ele sunt mai late și nu pot înlocui de fiecare dată vechiul model (în cazul în care nu aveți destul spațiu pentru un alt tip de aparat frigorific).

Plusuri: are design elegant, sistem No Frost, tehnologii destul de avansate, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Daewoo RN-308NB e oferit de un brand destul de cunoscut și care dorește să iasă mai bine în evidență cu modele atractive care poate v-ar interesa. Acest brand oferă soluții pentru acasă din mai toate categoriile și aveți nevoie de un buget destul de mare pentru a achiziționa mai multe tipuri (mașină de spălat, combină frigorifică, televizor etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu