Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo RN-308NM, combină argintie cu No Frost

Daewoo RN-308NM este o combină frigo a anului 2016 dotată cu No Frost și Multiflow. Din aceste dotări vă puteți da seama că e vorba despre un frigorific premium.
Se adresează celora interesați de un model cu capacitate mare (are 305 litri, volum net) și care au unde să depoziteze un aparat de 187cm (atât e înălțimea).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care va ține la rece o mulțime de alimente. Alături e o imagine din care vă puteți face o părere cum arată modelul de față la interior (observați că are multe compartimente și rafturi).

Daewoo RN-308NM, combină argintie cu No Frost

Pe partea de specificații acest model se laudă cu volumul net de 305 litri, consumul mic de curent (are clasa A+ de eficiență energetică) și funcțiile premium (Multiflow și No Frost). Prima funcție premium e una care distribuie aerul rece pe mai multe căi, iar în acest fel răcirea e uniformă, iar a doua e una care face ca răcirea să nu producă gheață.
Frigiderul e unul cu două rafturi și 4 suporturi la ușă, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente. Cu spațiu de stocare așa de mare vă dați seama că puteți stoca o mulțime de alimente îl el.
Deoarece are un compresor modern acest model e unul cu nivel de zgomot scăzut.
La interior e prevăzut cu iluminare LED care te va ajuta să beneficiezi de o vizibilitate excelentă.

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic, că vine de la niște producători buni, fiabilitatea ridicată, consumul redus de resurse și altele.
Contra nu ar fi ceva având în vedere că are un cost de achiziție mic și multe dotări.

Deci, dacă ești interesat în a cumpăra un produs modern și care să poată ține la păstrat o cantitate ok de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E foarte important ca înainte de a achiziționa un frigorific să verificați dacă aveți loc unde să îl depozitați. De asemenea trebuie să existe cineva să vă ajute la montarea sa întrucât are vreo 70 de kilograme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu