≡ Meniu

Daewoo RN-308NW, model alb de 187 cm

Daewoo RN-308NW e o combină voluminoasă de 305 litri cu clasa A+. Are Perfect No Frost, adică răcește uniform așa încât umiditatea să fie păstrată uniform, iar dezghețarea e automată.
Un aparat precum acesta e adresat celora interesați de un aparat care să arate bine și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente în condiții bune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are dotări de generație nouă (iluminare LED, uși reversibile și No Frost). Din poza alăturată se poate vedea că la exterior are un design simplu cu mânere integrate și fără vreun buton ori ecran.

Daewoo RN-308NW, model alb de 187 cm

Caracteristici

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază cu clasa A+ de eficiență energetică, volumul net mare de 305 litri și faptul că nu e nevoie să îl decongelăm ori dezghețăm.
Partea de frigider e una dotată cu compartiment de fructe și legume numit Farmer’s Case. Frigiderul are 4 suporturi la ușă și 3 rafturi din sticlă.
Congelatorul e unul cu 3 compartimente și dezghețare automată.
Cred că multă lume va aprecia faptul că are uși reversibile, și în acest fel o să puteți amplasa aparatul acolo unde doriți fără ca ușa să dea în perete.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul destul de scăzut deoarece e dotat cu tehnologii care fac acest lucru posibil, adică Cycle Balancing și compresorul de înaltă tehnologie.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand de încredere, consumul mic de curent, dezghețarea automată, compartimentarea bine realizată și prezența Multi Airflow.

De final

Deci, dacă ești interesat de un frigorific de top atunci acest model RN-308NW de la Daewoo ar fi recomandarea mea.
Asiaticii întotdeauna s-au priceput la electronice și electrocasnice, iar alegerea unei combine realizată de către ei nu e o greșeală.
În cazul în care doriți să luați o combină cu o clasă energetică superioară atunci vă recomand modelul Haier C2FE736CWJ care are clasa A++ și volum de aproape 300 litri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu