≡ Meniu

Daewoo RN-332NQM, combina frigorifică clasa A++

Daewoo RN-332NQM este o combină modernă întrucât are un consum mic de curent și No Frost. Mai mult, are și Multi airflow, acea caracteristică întâlnită doar la frigorificele premium și care presupune că aerul rece e distribuit pe mai mult căi.
E un electrocasnic numai bune pentru familii mari ori mici deoarece volumul e de 305 litri (destul de mare), iar consumul energetic e mic, lucru dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat despre care putem spune că e premium sau aproape premium.

Daewoo RN-332NQM, combina frigorifică clasa A++

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu un volum net mare de 305 litri, că are un nivel de zgomot mic, că are o compartimentare bine realizată (frigiderul are 3 rafturi și un compartiment de legume, iar congelatorul are 3 compartimente).
Evident că acest aparat frigorific are și o capacitate mare de congelare, iar dacă se întrerupe curentul atunci poți să stai liniștit deoarece rezistă câteva ore fără curent.
Alte combine vin cu Full No Frost, iar acesta are Perfect No Frost Daewoo care e același lucru, adică păstrează nivelul optim al umidității și răcește uniform tot aparatul.
Având o greutate de 67 kilograme nu pot spune că e un aparat prea greu de montat, două persoane putându-te ajuta să-l montezi ușor acolo unde dorești.

Pro achiziția aparatului acesta ar fi aspectul plăcut, consumul de curent nu prea mare (acesta e datorat clasei A++ de eficiență energetică), capacității mari de încărcare, compartimentării bune și funcțiilor premium (le-am menționat mai sus și de aceea cred că nu mai e nevoie să le reamintesc).
Contra achiziției nu există lucruri de menționat.

De final pot spune că această combină e perfectă în cazul în care te interesează ceva premium cu funcții care nu le găsești la alte aparate.
No Frost și Multiflow vor face ca aparatul să ajute la păstrarea la rece a alimentelor. Aceste lucruri vor face ca aparatul să fie întreținut mai ușor deoarece nu e produsă gheață, iar din această cauză nici nu va trebui să îl cureți prea des.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu