≡ Meniu

Daewoo RN-34RDQM, combină No Frost de 305 l

Daewoo RN-34RDQM este o combină frigorifică dotată cu Perfect No Frost, iar asta o face o combină premium. Să nu uit să menționez că are și Multi Air Flow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Iar, dacă te preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că are clasa A++ de eficiență energetică.
Un aparat precum acesta te va ajuta să păstrezi la rece o cantitate mare de alimente, având un volum net de 305 litri.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e compartimentat așa încât să poți pune cât mai multe alimente în el.

Daewoo RN-34RDQM, combină No Frost de 305 l

Pe partea de specificații stă bine întrucât are volumul mare de 337 litri (305 e cel net) care e împărțit în 84 litri ai congelatorului și 221 ai frigiderului.
Funcții speciale are fi No Frost (păstrare la rece fără producere de gheață) și MultiFlow. În trecut toată lumea își dorea frigidere cu astfel de tehnologii, doar că nu erau accesibile.
Pentru acces rapid la apă are și dozator. Acesta poate fi utilizat printr-o simplă apăsare a clapetei poziționată pe ușă.
Nivelul de zgomot e unul redus deoarece are componente care nu produc mult zgomot. Aceste componente sunt ventilatorul și compresorul. Mai e și tehnologia Cycle Balancing care ajută și ea.

Pro achiziția unui aparat precum acesta ar fi faptul că are incorporate multe lucruri utile, dar și funcții precum No Frost și Multiflow.
Contra achiziției ar fi faptul că are un preț ușor peste 2000 lei, dar pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii având clasa A++ de eficiență energetică.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre păstrarea la rece a diferitelor alimente. În urmă cu unul-doi ani aparate precum acesta costau destul de mult, dar se pare că tehnologia incorporată a devenit mai ușor de produs și astfel avem un produs accesibil.
Nu trebuie să aveți reticențe când vine vorba despre achiziția aparatului deoarece brandul Daewoo e unul de calitate, fiind vorba despre unul sud-coreean, adică unul care-și respectă clienții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu