≡ Meniu

Daewoo RN-T425NPB, combină frigorifică cu sticlă neagră

Daewoo RN-T425NPB oferă ceva diferit față de alte combine frigorifice, ușă cu sticlă neagră. Multe aparate frigorifice noi au caracteristici similare, totuși pe partea de design diferențele sunt evidente. Performanțele sunt bune ale acestui aparat, dar dacă nu vă interesează aspectul său de la exterior, atunci puteți lua una chiar mai ieftină și care să aibă aceleași dotări. Totuși, trebuie luat în considerare că are No Frost și control electronic pe ușa frigiderului.

Dacă nu vă place acest model, atunci vă recomand un frigider care are doar 1 ușă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo RN-T425NPB, combină frigorifică cu sticlă neagră

Combinele frigorifice sunt mari iar aceasta are un volum net de 332 litri. Există și mai mici dar eu consider că un aparat mare e mai de folos și niciodată nu veți ști când aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare. No Frost e o tehnologie de răcire foarte utilă și e prezentă la totul aparatul (atât la frigider cât și la congelator).

Volumul net e de 332 litri și e împărțit astfel: 90 litri la congelator și restul de 242 litri la frigider. Clasa energetică e în funcție de cât consumă acest aparat și e vorba de A+. Design-ul e unul elegant și se datorează în mare parte finisajului lucios. E vorba de sticlă neagră și e o caracteristică specială care e prezentă și la un frigider de la acest producător. Ușile se deschid standard spre dreapta

E destul de grea și dimensiunile sale sunt la fel, generoase. Până la urmă, volumul de la interior influențează dimensiunile aparatului și combinele sunt înalte. Pe partea de funcții și siguranță are: super răcire și sistem de avertizare ușă deschisă.

Plusuri: finisaj foarte elegant, consum redus de energie, control electronic, No Frost și preț decent.
Minusuri: nu sunt multe alternative de la acest brand cu ușă similară.

Daewoo RN-T425NPB e o alegere bună pentru cei care sunt dispuși să dea mai mult pe un aparat frigorific. Există și alte aparate care s-ar asorta cu acesta. Mă refer la cuptor, plită, cuptor cu microunde, mașină de spălat etc. Poate că nu sunt oferite de același brand, dar sunt multe branduri cu experiență în domeniu și numele nu are importanță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu