≡ Meniu

Daewoo RN-T425NPW, combină frigorifică cu sticlă albă

Daewoo RN-T425NPW e una dintre puținele combine frigorifice care prezintă un finisaj ceva mai special – sticlă albă. Cu siguranță, că va ieși în evidență datorită culorii și finisajului, iar restul aparatelor trebuie să se potrivească. Există cuptor+plită incorporabilă pe alb dar sunt destul de rare. Puteți opta pentru o combinația de culori în bucătărie dacă nu găsiți alte aparate care să se potrivească cu cu cel de jos (alb cu negru, alb cu maro etc) și nu trebuie să fie oferite neapărat de același brand.

Indiferent de alegeri, trebuie să țineți cont că aparatele trebuie să aibă același design (modern) și e recomandat să fie pe culori cât mai apropiate. Dacă alegeți o combină pe inox/argintiu, aceasta se poate asorta cu aproape orice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Daewoo RN-T425NPW, combină frigorifică cu sticlă albă

Sistemul de răcire e foarte bun la acest aparat deoarece face ca dezghețarea să fie automată chiar și la congelator. Mă refer la tehnologia No Frost care în 1-2 ani o să devină standard pe aceste aparate. Volumul acestui model e de 332 litri și e vorba de cel net, iar aceasta e împărțit astfel: 90 litri la congelator și restul de 242 litri la frigider. În general, împărțirea e astfel și doar la frigiderele congelatorul e mult mai mic. Deci și nivelul de zgomot e mai redus dacă congelatorul nu e foarte mare, iar la modelul de sus nivelul de zgomot e undeva la 43 dB. Chiar și congelatorul e compartimentat iar sertarul de jos e și cel mai mare.

Interiorul are rafturi din sticlă securizată și e bine iluminat datorită tehnologiei LED. Dispune de control electronic și se poate observa aceasta de pe ușa frigiderului. Astfel, are funcție de avertizare pentru ușă deschisă și se poate ajusta mai ușor temperatura.

Plusuri: capacitate de congelare mare, sistem de răcire No Frost, interior bine iluminat și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Daewoo RN-T425NPW e o alegere foarte bună dacă ave ți un buget generos, dar nu vă doriți un aparat frigorific mare cum e un side by side. Acele tipuri de aparate sunt mult mai mari, ocupă spațiu aproape cât două combine împreună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu