≡ Meniu

Daikin FTXB25C-RXB25C, model cu filtru fotocatalitic și mod putere

Aparatul Daikin FTXB25C-RXB25C e un model al anului 2015 dotat cu multe chestii printre care se numără filtrul fotocatalitic. Acest tip de filtru e unul care elimină bacteriile, virușii și mirosurile. E un aparat asemănător cu Daikin FTXB50C-RXB50C care are 18000 Btu.
Are 9000 btu și e dotat cu inversor, lucru care presupune că face economii mari de curent.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care e eficient din punctele de vedere importante. Alături am postat și o imagine din care se poate vedea mai bine cum arată unitatea interioară și restul pachetului.

Daikin FTXB25C-RXB25C, model cu filtru fotocatalitic și mod putere

Capacitatea e de 9000 la răcire, dar și la încălzire. Unii folosesc astfel de aparate chiar și pe timp de iarnă deoarece dacă sunt gata montate de ce nu. Zgomotul produs de unitatea interioară nu e mare, ci e de doar 21 db pe treapta inferioară și 40 pe cea superioară. Astfel, o să puteți savura filmele la o calitate ok fără a fi deranjați de aparat.
Vine chiar și cu mod de noapte, acest lucru fiind unul util deoarece e un mod care vă asigură un somn nederanjat.
Fiind un aparat cu o capacitate mică și greutatea sa e una mică adică de 8 kilograme, iar asta se referă la unitatea interioară.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine (la unitatea interioară mă refer), că nu are un preț exagerat, eficiența energetică și că are multiple funcții. Chiar dacă brandul e unul asiatic, se laudă că aparatul e unul făcut în Europa.
Contra ar fi că nu oferă posibilitatea de a fi controlat prin wireless și că nu are kit de instalare inclus. Wi-Fi-ul poate că nu ar fi fost chiar așa de util, dar kit-ul ne-ar fi scutit de niște bani.

Deci, dacă vrei să ai parte de niște veri suportabile atunci un astfel de aparat te va ajuta. E un aparat fiabil deoarece are garanție de 3 ani care poate că la un moment dat va putea fi extensibilă la mai mult.
Instalarea recomand să se facă printr-o firmă autorizată deoarece în caz contrar riscați să pierdeți garanția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu