≡ Meniu

Daikin FTXB35C-RXB35C, AC fotocatalitic cu clasa A+

Daikin FTXB35C-RXB35C e un aparat de aer condiționat care e dotat cu o capacitate de 12000 Btu și cu o eficiență energetică clasa A+ pe partea de răcire, dar și încălzire. Filtrul e unul foarte performant deoarece va purifica aerul și va împiedica răspândirea bacteriilor deoarece e vorba despre un filtru fotocatalitic.
Corespunde cerințelor moderne deoarece e un aparat care are Inverter, iar datorită acestui lucru are un consum de curent până la 50% mai mic decât alte modele fără Inverter.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat bun din toate punctele de vedere. Mă gândesc că poate aveți reticențe deoarece nu cunoașteți brandul trebuie să vă spun că e un brand asiatic cu o istorie de 90 de ani în domeniul realizării aparatelor AC.

Daikin FTXB35C-RXB35C, AC fotocatalitic cu clasa A+

Aparatul acesta are o capacitate de răcire de 12000 Btu (ceva cu o capacitate mai mare, adică de 18000 Btu ar fi Daikin FTXB50C-RXB50C), această capacitate fiind valabilă și pentru încălzire.
Funcțiile sunt unele care le întâlnim și pe alte aparate, mai exact Mod noapte, Restart automat și altele. Ultima menționată e utilă atunci când se întrerupe curentul deoarece aparatul va porni automat.
Faptul că are compresor Inverter e un lucru esențial pentru a putea fi comercializat în CE, ajutând în același timp și la menținerea unui consum de curent redus.

Pro achiziția aparatului ar fi aspectul plăcut, că nu are un nivel de zgomot prea mare (de la 23 la 41 decibeli), compresorul de bună calitate și că vine cu multe funcții. Legat de nivelul de zgomot trebuie să vă spun că e unul strâns legat de treapta de viteză, adică cu cât e setat să răcească mai bine cu atât o să facă mai mult zgomot.
Contra achiziției nu ar fi motive. Chiar e un aparat care mie mi-a câștigat admirația.

Deci, dacă te interesează un aparat de aer condiționat care să arate bine și să fie capabil de a răci rapid o suprafață medie înspre mare îți recomand acest model. Fiabilitatea sa e una foarte bună deoarece brandul e unul serios, iar garanția e de 3 ani, fără posibilitate de extindere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu