≡ Meniu

Daikin FTXB50C-RXB50C, AC cu filtru Fotocatalitic și mod confrot

Daikin FTXB50C-RXB50C e un aparat de aer condiționat de generație nouă care beneficiază de filtru Fotocatalitic, capacitate de 18000 Btu și Inverter. O să întrebați ce e filtrul fotocatalitic, iar răspunsul meu ar fi că e un filtru care-ți oferă aer curat deoarece elimină virușii, mirosurile și bacteriile.
E un aparat destinat celora cu o încăpere mai mare, iar dacă te preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că e mai mic decât cel al unei mașini de spălat, pe o perioadă mai lungă. Și, clasa energetică a aparatului e A+, lucru datorat optimizărilor și că are inversor.

Nu aș putea spune că e un aparat scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu deranjează vizual și care are multiple funcții. Dacă vă interesează cum se prezintă atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea pe care am postat-o alături.

Daikin FTXB50C-RXB50C, AC cu filtru Fotocatalitic și mod confrot

Legat de treaba fotocalitică trebuie să spun că am căutat mult pe net până am găsit ce înseamnă. Oricum, e un lucru bun deoarece nu am întâlnit așa ceva la alte aparate AC, poate că se regăsește sub o altă denumire.
Comunitatea Europeană a cerut ca toate aparatele de aer condiționat care sunt comercializate să fie dotate cu Inversor, iar acest model îndeplinește acest criteriu. Avantajul ar fi că are un consum de curent minim, chiar cu 50% mai mic.
Vine cu un compresor de calitate fiind realizat de același brand de care e făcut aparatul. Poate că ar trebuie să vă spun și câte ceva legat de brand mai exact că unul japonez lider de piață.

Pro achiziția acestui model e faptul că are un preț mic de achiziție, că are o garanție ok, consumul mic de curent (lucru confirmat de clasa A+ de eficiență energetică la încălzire și răcire) și că are multe funcții.
Din păcate nu poate fi controlat prin intermediul telefonului precum modelul Samsung AR12HSSFAWKNEU.

De final pot spune despre aparatul acesta că e unul foarte bun pentru cei cu încăperi mari și care vor ceva eficient din toate punctele de vedere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu