≡ Meniu

Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter, AC japonez clasa A+

Pentru cei interesați de un aparat AC ieftin care să aibă 9000 btu recomand Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter. Cred că aveți rețineri în a cumpăra acest aparat întrucât nu ați mai auzit de brandul Daikin și de aceea trebuie să vă spun că acest brand e unul japonez care e oarecum lider pe segmentul de aparate de aer condiționat. Experiența acestui producător e de 90 de ani, încă din 1924.
Un aparat precum acesta se adresează celora care au de răcit într-o garsonieră ori un apartament mic și nu vor să aibă un consum de curent prea mare. Consumul mic de energie e unul datorat inversorului, dar și tehnologiilor dezvoltate de brandul producător.

Aparatul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat conform cerințelor CE și care vine cu diferite funcții. Dacă vrei ceva mai mare atunci ți-aș recomanda FTXV35AB-RXV35AB care-i un model cu 12000 btu, iar asta se traduce într-o capacitate mai mare de răcire.
Vizual se prezintă bine, având chiar un premium pentru cum arată, premium primit de la reddot.

Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter, AC japonez clasa A+

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu capacitate de încălzire și răcire de 9000 btu, cu consum mic de curent (are clasa A la încălzire și A+ la răcire) și cu o silențiozitate nemaiîntâlnită (unitatea interioară are un nivel de zgomot de la 28 la 41 decibeli). Nivelul de zgomot depinzând în mare parte de cum setați aparatul.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand ok și că are un consum mic de curent (evident că dacă îl țineți pornit toată ziua atunci o să vă luați de cap când vine factura la curent).
Contra ar fi că nu vine cu o clasă de eficiență superioară.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun în cazul în care te interesează ceva de calitate și care să nu fie prea scump.
Fiabilitatea sa e bună, iar având o garanție de 3 ani putem spune că are o fiabilitate superioară altor modele. În acest moment nu putem extinde garanția la mai mult, dar eu zic că 3 ani sunt suficienți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu