≡ Meniu

Daikin FTXV35AB-RXV35AB, AC 12000 BTU clasa A+

Pentru cei interesați de un aparat AC cu o capacitate nu prea mare și care să aibă clasa A+ de eficiență energetică recomand modelul Daikin FTXV35AB-RXV35AB. Vine de la un brand consacrat cu o experiență de 90 de ani în domeniu și diferite moduri.
E perfect pentru camere nu prea mari pentru răcire, dar și încălzire.

Nici nu aș putea spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat ușor prin intermediul unei telecomenzi, iar funcțiile sale sunt multiple. De la funcția de ventilare și până la cea de încălzire. Dacă acesta are o capacitate de răcire prea mică atunci îți recomand modelul FTXV50AB-RXV50AB care are 18000 Btu.

Daikin FTXV35AB-RXV35AB, AC 12000 BTU clasa A+

Pe partea de specificații acest model e unul care se descurcă bine, având capacitate de 12000 Btu pe partea de răcire, dar și încălzire. Zgomotul produse de unitatea interioară e unul suportabil deoarece e de la 32 dB la 42, deci deloc mare (acest zgomot depinde și de treapta de viteză aleasă).
Unitatea interioară are o greutate redusă de 9 kilograme, iar asta o face ușor de montat. Recomand ca instalarea să se facă de către cineva autorizat deoarece în caz contrar riscați să pierdeți garanția. Unii oameni se zgârcesc și se pun ei să instaleze aparatul, rezultatul nefiind pe plac.
Funcțiile sunt multiple, de la ventilare și încălzire, până la mod sleep. Acest ultim mod o să vă fie util în cazul în care lăsați pornit aparatul pe timp de noapte.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi faptul că arată bine, că vine cu inversor, zgomotul redus și capacitatea de încălzire ok.
Contra ar fi faptul că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună. Acest lucru nu e unul foarte important, dar trebuie știut că oricum clasa e foarte bună datorită inverterului care reduce consumul de curent la 50%.

Deci, în cazul în care te interesează un aparat de calitate superioară care să-ți mențină temperatura din cameră la niște valori ok atunci îți recomand modelul de față. Cred că ai observat că nu costă prea mult, iar acest lucru afectează fiabilitatea aparatului într-un sens bun.
Garanția e una de 3 ani și pot spune că e un alt lucru pozitiv la acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu