≡ Meniu

Daikin FTXV50AB-RXV50AB, AC 18000 BTU cu Inverter

Daikin FTXV50AB-RXV50AB e un aparat de aer condiționat dotat cu Inverter și cu capacitatea de 18000 Btu. Chiar dacă are o capacitate foarte mare de răcire trebuie să vă spun că are clasa A+, lucru care înseamnă că are un consum mic de curent.
Nici zgomotul nu pot spune că e unul deranjant deoarece unitatea interioară e una care scoate între 35 și 48 decibeli.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multiple funcții, clase de eficiență energetică ok și Inverter (prezența acestui lucru ajută la obținerea unui consum de curent cu până la 50% mai mic).

Daikin FTXV50AB-RXV50AB, AC 18000 BTU cu Inverter

Vine cu diferite moduri printre care se numără modul putere pentru cei care vor ca aparatul să ofere rezultate într-un mod rapid. Un alt mod e cel Sleep pentru niște condiții bune pe timp de noapte.
Poate fi comandat prin intermediul unei telecomenzi simple. Iar, cum arată aceasta poate fi văzut din imaginea care am pus-o mai sus.
E un aparat silențios, atât unitatea interioară cât și cea exterioară. Nu știu la ce ar folosi o unitate exterioară care să nu scoată zgomot, dar cea interioară e foarte bine că are această caracteristică.
Vine dotat cu funcția Auto Restart care presupune că atunci când curentul se întrerupe și revine aparatul repornește și face condiții optime.

Pro achiziția acestui model ar fi faptul că vine de la un brand cu istorie (90 de ani în soluții pentru răcire și încălzire), costul de achiziție deloc mare, consumul mic de curent și garanția de 3 ani.
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună. Comparativ cu alte modele are un consum ceva mai mic datorită prezenței inversorului.

De final pot spune despre aparatul acesta că e unul perfect pentru cei interesați să aibă o vară plăcută atunci când afară sunt foarte multe grade. Aparatul nu e doar pentru vară, ci și pentru iarnă deoarece poate încălzi aerul.
În cazul în care sunteți curioși cum se realizează montajul trebuie să vă spun că acesta se realizează de către o persoană autorizată deoarece în caz contrar riscați să pierdeți garanția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu