≡ Meniu

Dell E2316H, monitor cu tehnologie PowerNap

Dell E2316H e un monitor deosebit și face parte din noua generație oferită de acest brand. Acesta poate fi montat pe perete pentru economisirea spațiului pe birou, ecranul poate fi ajustat prin înclinare, calitatea imaginii poate fi ajustate cu anumiți parametrii (există butoane pentru luminozitate, contrast și moduri diverse). Unghiurile de vizibilitate sunt foarte mari și nu e nevoie de mai mult pentru uz office. Dacă aveți un monitor de 27 de inci pentru uz office dar și multimedia, panou trebuie să fie IPS sau similar pentru a beneficia de unghiuri de vizibilitate maxime.

Alternativele sunt multe și această serie oferă și și variante cu ecran diferit (ca dimensiune), dar și de 23 de inci mi se pare suficient de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell E2316H, monitor cu tehnologie PowerNap

Un ecran de 23 de inci nu e chiar mic și e însoțit de o imagine 1080p. Restul caracteristicilor sunt următoarele: timp de răspuns de 5ms, aspect lat, iluminare de 250 cd/mp, dar și altele. Specificațiile tehnice anterior menționate sunt cele mai importante. Facilitățile oferite de acesta sunt aceleași ca la oricare alt model. Acesta nu oferă boxe integrate care mi se păreau utile chiar dacă nu erau puternice.

Dotările sale principale sunt intrările video: un DisplayPort și un VGA. Nu are HDMI și acest monitor nu poate fi conectat la orice desktop, dar are portul VGA. Pentru cei care editează sau vizionează conținut media, le recomand DisplayPortul. Pe monitoarele 4K acea intrare video e obligatorie deoarece HDMI-ul limitează din calitate.

Plusuri: arată foarte bine, toate acele caracteristici speciale, fiabilitate ridicată și ușor de instalat.
Minusuri: nu are boxe integrate.

Dell E2316H arată foarte bine și poza de mai sus cred că vă poate fi de folos (dacă doriți să vă faceți o idee). Acest brand oferă, în general, soluții office decente care le puteți folosi acasă sau la locul de muncă. Fiabilitatea e foarte importantă când achiziționați un monitor pe termen lung. Puteți diferenția ușor un monitor nou de unul vechi deoarece cele noi vin cu tehnologii mai noi și util. De exemplu, la acesta e prezentă tehnologia PowerNap care reduce luminozitatea când nu-l folosiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu