≡ Meniu

Dell E2414H, monitor LED de 24 de inci

Monitorul Dell E2414H e un LED perfect pentru uz business deoarece are specificații bune, pivot și o construcție robustă. Trebuie să respecți toate acestea pentru a avea un monitor pe măsură și care îl puteți folosi acasă sau la locul de muncă. Un monitor ca și acesta nu putea fi foarte ieftin dar nici foarte scump. Aveți nevoie de un desktop decent dar nu unul foarte performant deoarece nu are DisplayPort sau HDMI. Dacă placa video nu oferă o ieșire video corespunzătoare, fie alegeți altă placă fie optați pentru un adaptor.

Alternative sunt monitoarele clasice sau chiar cele multimedia (depinde de ce aveți nevoie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell E2414H, monitor LED de 24 de inci

Specificațiile tehnice sunt următoarele: imagine de 24 inci, iluminare de tip LED, timp de răspuns de 5 ms, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, aspect 16 pe 9, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 160 și 170 grade. Facilitățile oferite sunt puține la acesta: pivot și montare VESA (e unul de tip 100 cu 100 mm). Pivotul e un stand ceva mai deosebit deoarece ecranul poate fi rotit la 90 de grade. Astfel, monitorul e așezat în plan vertical și se pot viziona site-urile mai bine sau o poză care e în mod portret.

Ca și conectori are atât VGA cât și DVI, dar prefer DVI-ul deoarece nu limitează rezoluția imaginii (mă refer strict la calitatea imaginii 1080p). Consumul de energie e unul destul de mic ținând cont că 20 W e consumul maxim. Dimensiunile sunt relativ aceleași (comparativ cu un alt monitor de 23-24 inci) și un desktop de tip business ar fi perfect alături de acesta.

Plusuri: are pivot, specificații tehnice bune, design plăcut, montare pe perete VESA (kitul trebuie cumpărat ulterior) și altele.
Minusuri: nu are panou IPS.

Dell E2414H e varianta de 24 de inci și acest aspect se poate observa ușor din numele său. Deasemenea, se poate observa și seria sa din nume care e una recent lansată. Unghiurile de vizibilitate puteau fi mai bune dar sunt peste cele oferite de ecranul unui laptop. Clipul alăturat se adresează celor care nu au mai văzut această serie sau această variantă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu