≡ Meniu

Dell Inspiron 3543, laptop cu Intel Broadwell și Ubuntu

Dell Inspiron 3543 e disponibil în două configurații, iar ambele vin cu noua generație de procesoare de la Intel – Broadwell. Nu e mare diferență între aceasta și seria precedentă, dar e bine să alegeți un laptop cât mai nou pentru o mai bună productivitate. Noile laptopuri aduc și plăci de bază mai bune și tehnologiile de pe ele fac ca totul să se miște mai rapid. Dacă nu sunteți mulțumiți, atunci se poate înlocui hardul cu un SSD. Acest upgrade e unul indicat și mulți utilizatori îl preferă.

Dacă laptopul cu i7 vi se pare prea scump optați pentru cel cu i5, deoarece restul componentelor sunt relativ același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 3543, laptop cu Intel Broadwell și Ubuntu

Procesorul său e un i5 sau i7, depinde de alegere, dar placă video Intel e relativ aceeași. Poate că nu o veți prea folosi deoarece are și una dedicată care are memorie video proprie. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine HD și se pot viziona filme 720p. Pentru o claritatea superioară se poate poate conecta un televizor la acesta deoarece are port HDMI.

Capacitatea memoriei RAM e de 8GB și nu suportă mai mult deoarece are un singur slot. Un hard de 1 TB e spațios dar nu e la fel de performant ca un hard de PC sau un SSD. Componentele pentru laptopuri sunt ceva mai slabe decât cele pentru desktopuri deoarece sunt mai compacte și trebuie să consume puțin.

Placa video GT 840M poate reda cam orice joc la detalii medii și pentru mai mult e nevoie de o altă placă video și procesor (adică un alt laptop). Are tehnologie WiFi n, bluetooth și conectivitate LAN. Eu aș alege un router wireless . Are o baterie suficient de mare și cam la toate laptopurile noi e de 4 celule. Sistemul de operare de pe acesta e Ubuntu la versiunea 14.04 dar e bine să puneți Windows 8.1 pentru a-i evidenția mai bine performanțele.

Plusuri: construcție robustă, cameră web performantă, configurație nouă, preț corect și fiabilitate.
Minusuri: nu are Windows.

Dell Inspiron 3543 arată foarte bine și se văd îmbunătățirile față de seria precedentă. Jos e o comparație între aceasta și un Macbook. Nu știu cât de utilă e dar vă puteți face o idee despre ambele. Poate fi chiar și un model de tip business.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu