≡ Meniu

Dell Inspiron 3551, laptop office cu procesor cu patru nuclee

Dell Inspiron 3551 e unul dintre multele laptopuri care vi le puteți permite. Din poza de jos se poate observa că e destul de subțire și majoritatea porturilor, dacă nu chiar toate, sunt poziționate pe lateral. Există serii mult superioare celei prezentate, dar și prețurile sunt pe măsura dotărilor. Oricum, nu recomand un astfel de laptop celor pasionați de jocuri deoarece nu are placă video suficient de bună și procesorul e unul de tip office.

Dacă vi se pare prea ieftin, atunci un laptop cu Core i3 ar fi mai performant dar nu e foarte scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 3551, laptop office cu procesor cu patru nuclee

Configurația sa are Pentium Quad-Core de tip N3540 iar placa video e una Intel HD. Ecranul de 15 inci e unul clasic și poate fi de ajuns pentru mulți utilizatori. Un laptop mai mic sau mai mare aduce un ecran diferit, deci dimensiunile ecranului afectează dimensiunile laptopului (valabil și invers).

Memoria RAM nu are o capacitate foarte mare și 4GB cred că e de ajuns. Hardul de 500GB nu e cel mai mare dar nici nu e nevoie de mult pentru că există soluții externe (memorii USB sau harduri) sau chiar online. Bateria sa oferă maxim 6 ore de autonomie chiar și pentru că are doar 4 celule. Chiar dacă are o baterie așa de mică și nu prezintă unitate DVD, greutatea laptopului e undeva la 2.4 kilograme. Sistemul de operare e Ubuntu și e la versiunea 14.04, cu siguranță, trebuie să-l schimbați cu altul. Mă refer la Windows 8.1 care a devenit destul de popular.

Plusuri: are construcție robustă, preț atractiv, performanțe decente, autonomie mare în mod office și altele.
Minusuri: nu are un procesor Broadwell.

Dell Inspiron 3551 e un model care poate fi folosit pentru aplicații, navigare web, redare media dar și altele. Oricum, un laptop poate înlocui un desktop dar din păcate ecranul mic e un minus. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre el dar și cam care sunt dotările sale. Pentru cei care îl vor pentru oraș, eu așa alege o geantă pentru el deoarece poate fi transportat mai ușor și în siguranță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu