≡ Meniu

Dell Inspiron 3552, laptop cu Intel Braswell

Laptopul Dell Inspiron 3552 face parte dintr-o generație nouă de laptopuri doar că se adresează celor cu pretenții mai mici ori cu buget limitat. De cele mai multe ori ne întrebăm dacă merită să dăm mai mulți bani pe un laptop doar pentru că are o placă video dedicată ori un procesor foarte avansat. Cu siguranță, un Core i5 sau Core i7 ar fi mai indicate dacă vă interesează viteza de procesare (pentru anumite programe), dar și un Pentium e de ajuns pentru navigare web, redare media etc.

Pe acesta eu aș pune Windows 10 deoarece oferă o interfață cunoscută și programele sunt cele le știți deja. Pe Ubuntu, trebuie să căutați alternative la cele de pe Windows. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 3552, laptop cu Intel Braswell

Designul e același pentru întreaga seria 3000, deci prezentările video pot fi pentru mai multe modele care pot avea configurații diferite, dar același aspect. Acesta are un procesor interesant deoarece e vorba de UN Intel Pentium cu 4 nuclee și placă video Intel cu suport HD. Ecranul său poate fi suficient de mare dacă lucrați pe acest laptop, dar pentru o prezentare ori pentru a reda filme, cred că ar fi mai indicat să optați pentru un video-proiector ori char un ecran mai mare (televizor/monitor).

Acesta nu poate fi upgradat deoarece are un singur slot pentru memoria RAM și nici nu ar avea sens. Dacă tot mai aveți niște bani și vreți să faceți o alegere pentru o perioadă îndelungată, vă recomand un laptop cu Core i5 cu 8GB DDR3 sau 4GB DDR4. Sistemul de operare preinstalat e Ubuntu versiunea 14.04 care e foarte bun și pentru ceva mai multă funcționalitate, puteți alege Windows 10.

Plusuri: greutate redusă, USBuri 3.0, spațiu de stocare suficient, autonomie mare, preț foarte bun.
Minusuri: nu are Windows.

Dell Inspiron 3552 e un model destul de avansat și care impresionează prin eficiența sa, dotări și eleganță. Un laptop nu trebuie să fie neapărat pe argintiu sau realizat din aluminiu pentru a fi elegant. Mulți utilizatori aleg laptopuri ca și cel de sus pentru că oferă exact ceea ce au nevoie și e fiabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu