≡ Meniu

Dell Inspiron 3558, laptop cu Ubuntu

Dell Inspiron 3558 face parte din cea mai accesibilă serie de 15 inci de la acest brand dar și cu performanțe impresionante. Designul său e destul de simplu, adică e pe negru cu suprafețe mate. Nu mai sunt la modă laptopurile cu finisaj lucios deoarece lasă amprente și atrag praful. Am pus poza de jos dar și o prezentare video la final a întregii serii. Nu veți regreta alegerea făcută cât timp nu vă plac jocurile 3D ori nu aveți nevoie de un model premium cu componente multimedia.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul câteva serii apropiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 3558, laptop cu Ubuntu

Configurațiile sunt interesante, iar deosebirile majore sunt la procesor, adică aveți de ales între un Core i3 și un Core i5 din generația a 5-a. Plac video integrată e bună ori de câte ori nu vă jucați un joc ori nu vizionați un film. Pentru cei cu pretenții ceva mai mari, laptopul are o placă video GeForce 920M care nu e cea mai avansată din seria dar e de ajuns. Ecranul său de 15.6 inci poate oferi o imagine destul de plăcută chiar dacă nu e foarte mare. Pentru a vă uita la un film, vă recomand să folosiți un cablu HDMI conecta la un monitor sau televizor.

Memoria RAM nu poate fi upgradată deoarece nu are sloturi libere dar nici nu e nevoie de mai mult pentru că e la o frecvență de 1600 MHz. Acest model are dotări satisfăcătoare, adică puteți conecta cam orice deoarece are ieșiri video, porturi USB și altele. Ținând cont că e vorba de o generație nouă, se putea lucra mai mult la construcția sa, adică puteau să-l facă mai ușor.

Plusuri: preț foarte bun, design plăcut, autonomie mare, tehnologi WiFi ac, USB 3.0 și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell Inspiron 3558 e unul dintre modelele mai noi cu configurații performanțe și nu trebuie să aibă neapărat cea mai nouă generație de procesoare Intel. Prezentarea de mai jos e valabilă pentru întreaga serie 3000 cu ecran de 15 inci și consider că laptopul arată destul de bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu