≡ Meniu

Dell Inspiron 5545, laptop cu procesor AMD

Dell Inspiron 5545 e unul dintre puținele laptopuri de la acest brand care are procesor AMD APU performant. Cel cu procesor APU o placă video integrată care are tehnologie Dual Graphics. Placa video dedicată funcționează împreună cu ce integrată și nu separat cum e la modelele cu Intel. Designul e același ca și la modelele cu Intel.

Dacă prețul vi se pare cam mare, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția contre un laptop office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 5545, laptop cu procesor AMD

Acel AMD e un model de tip A10-7300 de 1.9 GHz cu placă video Intel R6. Cea dedicată e una R7 M265 de 2GB care e satisfăcătoare pentru jocuri (în special, gaming la detalii medii). Ecranul de 15 inci are o imagine de 1366 cu 768 pixeli, de aceea veți puteți rula cam orice joc iar filmele redate pot fi la calitate maximă 720p. Laptopul are și HDMI dacă vreți să conectați un televizor.

Pe partea de memorie RAM are 8 GB și un singur slot, deci nu se poate upgrada la mai mult. Hardul său e spațios însă tot nu se poate compara cu un SSD la capitolul performanțe. Un astfel de upgrade poate fi o recomandare pe viitor. După cum bine știți, laptopurile nu suportă multe upragde-uri precum desktopurile.

Ca și dotări are: baterie de 3 celule, bluetooth, WiFi, porturi USB de tip 3.0, un port USB 2.0, cititor de carduri, difuzoare de 2W și altele. În locul unității DVD puteți pune oricând un SSD, dar e nevoie de un Caddy.

Sistemul de operare e Ubuntu versiunea 12.04 care e destul de bună pentru uz office. Pentru a-i evidenția mai bine performanțele vă recomand Windows 8.1, iar versiunea să fie pe 64 de biți (o să recunoască toată memoria RAM).

Plusuri: are preț atractiv, doar 2.2 kilograme, dotări bune, spațiu de stocare satisfăcător etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1 preinstalat.

Dell Inspiron 5545 e bun și pentru gaming, iar un clip demonstrativ ca cel de jos poate fi util. CU siguranță, nu e laptopul ideal pentru gaming însă nu sunteți obligați să le jucați la maxim. Ținând cont că imaginea laptopului e una HD; veți putea seta mai multe comparativ cu un desktop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu