≡ Meniu

Dell Inspiron 5558, laptop de 15 inci din seria 5000

Laptopul Dell Inspiron 5558 e unul disponibil în multiple configurații, dar esența e aceeași, adică e un laptop pentru acasă ori la birou. Ecranul său e unul de 15,6 inci cu rezoluție de 1366×768 pixeli, iar din această cauză laptopul de față este excelent pentru filme HD.
Poate că fiind un laptop al anului 2015 ne-am fi așteptat să nu vine cu unitate DVD ori cu tastatură numerică, dar le are. Tastatura cu numere din partea dreaptă are roluri de productivitate, iar unitatea optică te va ajuta să instalezi sistemul de operare de pe un disc DVD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Unele modele vin și cu sistem de operare Windows, iar eu zic că e bine întrucât le puteți folosi din prima pentru a intra pe net.
Vizual nu arată deloc rău, lucru sesizabil din imaginea de alături, dar și în clipul video de la final.

Dell Inspiron 5558, laptop de 15 inci din seria 5000

Procesoarele din dotare sunt Intel din generațiile Haswell ori Broadwell, iar asta presupune suport wireless ac, două porturi USB 3.0, autonomie crescută și greutate mică. De exemplu acest model are o greutate de 2 kg. Alături de bateria care ține până în 4-5 ore putem spune că portabilitatea e foarte bună.
Plăcile video sunt fie Intel HD, fie Intel HD+GeForce 920M. Cele cu GeForce au Nvidia Optimus pentru a face ca bateria să țină mai mult.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand de top, garanția de 3 ani (lucru caracteristic Dell), că e disponibil pe mai multe configurații și că e performant.
Din păcate nu vine cu SSD, iar ecranul nu are o rezoluție prea mare. prezența unui Solid State Drive ar fi ajutat foarte mult la accelerarea diferitelor sarcini, dar nu vă oprește nimeni să vă cumpărați unul pentru a-l monta în locul hardului.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să se comporte fără reproșuri în orice tip de sarcină atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat puteți vedea cum se prezintă acest laptop. Puteți vedea că are un design sobru, dar modern în același timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu