≡ Meniu

Dell Inspiron 5559, laptop business cu sistem preinstalat

Cei de la Dell au scos modelul Dell Inspiron 5559 care e un laptop bun pentur acasă, dar și la serviciu. Laptopul acesta vine în multiple configurații și are Linux sau Windows 10 ca sistem de operare. Printre tenologiile noi cu care vine acest model se numără wireless ac și Skylake.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop premium care nu doar arată bine, ci care are integrate specificații de generație nouă.

Dell Inspiron 5559, laptop business cu sistem preinstalat

Placa de rețea wireless e una ac și ce mi se pare ciudat e că LAN-ul e unul 10/100, deci fără suport Gigabit, iar din acesta trag concluzia că laptopul e mai mult pentru business.
Memoria RAM nu e nici ea DDR4 cum e în cazul laptopurilor anului 2016, dar având o cantitate de 8GB ori mai mult pot spune că echivalează.
Unitatea optică din acest model e una prezentă și din această cauză o să poți instala programe sau sistemul de operare de pe DVD-uri.
Pe patea soft vine cu Ubuntu ori cu Windows 10. Eu vă sfătuiesc să instalați Windows dacă achiziționați un model cu Ubuntu deoarece sistemul de la Microsoft e unul care oferă o productivitate sporită.
La capitolul porturi modelul acesta vine cu USB 3.0, HDMI și altele.
Portabilitatea acestei scule e una ok deoarece vine cu o greutate scăzută de 2,3 kilograme, iar bateria cu 4 celule ține vreo 3 ore.
Un lucru deosebit ar fi prezența tastaturii iluminate care te va ajuta să tastezi mai bine atunci când lumina e mai slabă.

Pentru achiziția acestui model ar fi că e un laptop premium, componentele de top, spațiul de stocare suficient, memoria RAM mare și că i se poate face upgrade la RAM și eventual să-i puneți SSD (punând o astfel de componentă o să-l faceți mult mai rapid).
Contra ar fi costul ceva mai mare decât al altor laptopuri.

Deci, dacă te interesează un laptop made in USA atunci un astfel de Dell ar fi recomandarea mea. Vine în diferite configurații, iar ca aspect arată foarte bine fiind disponibil într-o largă paletă de culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu