≡ Meniu

Dell Inspiron 5758, laptop cu placă video GeForce 920M

Dell Inspiron 5758 poate fi considerat ca fiind un model de tip multimedia. Acest brand oferă laptopuri cu nume similare, astfel că acesta e disponibil în diverse configurații dar diferențele sunt destul de puține. Nu e unul laptop clasic adică cu ecran de 15 inci, din numele său reiese seria, generația dar și diagonala ecranului. Un ecran mare e bun pentru cei care vor să folosească laptopul ca un media player portabil dar și spațiul de lucru e mai mare. În mod normal, un ecran de 17 inci are imagine HD+ dar pentru că e Full HD, detaliile sunt mai vizibile.

Alternativele sunt variantele cu procesoare Intel Haswell Core i5 ori cu Broadwelll Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 5758, laptop cu placă video GeForce 920M

Configurația sa e una decentă dar eu aș alege cea mai performantă variantă. Acesta are un hard generos, memorie RAM generoasă și placă video Intel din procesor. Pentru aplicațiile ceva mai profesionale ori pentru jocuri e nevoie de o placă video ca GeForce 920M de 4GB. E bine că are multă memorie dedicată pentru că va fi necesară. Unele variante vin cu Ubuntu, altele cu Windows dar tot cel mai bun e Windows-ul deoarece evidențiază cel mai bine performanțele laptopului.

Un model doar cu Ubuntu e mai ieftin iar alte branduri preferă să ofere doar cu Free DOS. Oricum, în final utilizatorul optează pentru alt sistem și la Free DOS e mai ușoară instalarea altui sistem. Se poate alege varianta instalării unui sistem de pe stick, hard sau DVD. Prin USB 3.0 se instalează cel mai rapid iar dacă nu vreți să vă bateți capul cu prea multe chestii vă recomand laptopurile cu Windows. Cea mai nouă versiune e 10 și mi se pare suficient de reușită.

Plusuri: ecran Full HD, preț decent, performanțe ridicate, design plăcut, are Ubuntu sau Windows 8.1.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell Inspiron 5758 e un laptop destul de reușit și nu multe branduri sunt la fel de bune. Clipul de mai jos e destul reușit și e cu un astfel de model. Trebuie să știți că configurația nu afectează aspectul laptopului, dar cu fiecare generație, designul e îmbunătățit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu