≡ Meniu

Dell Inspiron 5759, laptop cu placă video dedicată

Dell Inspiron 5759 poate fi de folos celor care au pretenții ceva mai mari. E normal să aibă un ecran 1080p că doar e de 17 inci și nu de 15 inci, iar pentru a viziona un film la calitate superioară e nevoie de un ecran mai detaliat. Bineînțeles, nu doar diagonala și rezoluția sunt importante, unghiurile de vizibilitate sunt destul de limitate la aceste gadgeturi. De aceea, puteți folosi laptopul ca media player extern iar un cablu HDMI trebuie achiziționat ulterior. Prin VGA, calitatea imaginii e limitate și nu veți putea viziona filmele 1080p la fel ca pe laptop.

Un laptop multimedia e ceva mai scump decât unul office nu pentru că are acea placă video suplimentară, ci și pentru că dotările sunt mai bune. Plus că, laptopurile de 17 inci nu mai sunt așa de numeroase cum au fost odată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell Inspiron 5759, laptop cu placă video dedicată

Procesorul său e unul de tip Core i7-6500U (Core i5 la altele) care e de tip Skylake, adică e din ultima generație de procesoarele de la Intel. Acesta are o placă video Intel corespunzătoare dar tot cea dedicată e superioară ca performanțe – Radeon R5 M335. Performanțele totale depind și de memoria RAM instalată care la acesta e de 8GB dar cu posibilitate de upgrade la 16GB, prin înlocuirea memoriei instalate.

E dotat cu unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, porturi USB suficiente, tehnologie bluetooth și multe altele. Sistemul de operare e unul destul de bun deoarece e la ultima versiune și îi va evidenția foarte bine performanțele. Deci, dacă un model ar avea Linux sau FreeDOS, trebuie ulterior să instalați versiunea 10 care e pe cel de sus. Deci e mai să aibă gata preinstalat pentru a vă scuti de niște timp dar și bani.

Plusuri: tastatură iluminată, WiFi ac, Windows 10, ecran FullHD de 17 inci, placă video dedicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell Inspiron 5759 arată foarte bine și se poate observa ce mai bine din clipul de la final. Arată ca restul modelelor din seria 5000 doar că unele componente pot fi mai noi și chiar mai bune. Chiar și culorile pot să difere în finisajul e același pentru întreaga serie și generație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu